pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

1048 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 34 35 Înainte ›
0
14-04-2009, ora 20:37
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ZinaRzv:
Probabil ca prietena ta a facut o candidoza vaginala si te-a afectat si pe tine.
0
15-04-2009, ora 01:16
ovy22junioru
Nu este medic/terapeut
ovy22junioru
va multumesc de ajutor sper ca tratamentul ce mi l-ati dat sa aiba efect. Va doresc sarbatori fericite si am sa va anunt despre sanatatea mea, pana atunci va doresc numai bine
0
15-04-2009, ora 03:41
cristi99
Nu este medic/terapeut
cristi99
Buna dimineata
am si eu o problema de ceva timp.am niste pete pe, penis si testicole care atunci cand fac baie si ma usuc se fac niste cojite deasupra lor, am avut aceleasi pete si pe fata in zona barbiei si spranceana in cap, dupa ureche dar mi-au trecut fara sa urmez nici un tratament, la dermatolog cand am fost mi-a dat sa fac un tratament nu mai stiu sigur cu ce dar l-am intrebat ce ar putea fi si el mi-a spus ca este posibil sa fie pe sistem nervos ce ma pune pe ganduri este ca apar si dispar din senin dar de pe testicole niciodata
mai rau este ca in seara asta am stat cam mult in apa si petele de pe penis s-au inflamat si am mici usturimi am scris cum am apucat imi cer scuze dar incep sa ma sperii
poate ma puteti indruma intr-un fel va multumesc si astept raspuns
0
16-04-2009, ora 12:09
windows
Nu este medic/terapeut
windows
buna ziua. am si eu o problema de cateva zile, mai exact de cand nu am mai folosit prezervativ cu sotia mea. am o mica iritatie "Hirsuties papillaris genitalis" ceva asemantor ca aspect-, o mancarime din cand in cand si suportabila. a aparut a doua zi dupa contactul sexual si sa intensificat dupa al doilea :). va rog sa ma ajutati cu un tratament medical. multumesc anticipat
0
19-04-2009, ora 18:51
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru cristi99:
Probabil ca in zona genitala aveti o ciuperca.
0
19-04-2009, ora 18:53
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru windows:
Probabil ca sotia dvs are o vaginita.
Ar trebui sa faca un examen ginecologic.
0
19-04-2009, ora 19:14
cristi99
Nu este medic/terapeut
cristi99
puteti sa-mi recomandati ceva ??? sau trebuie neaparat sa ma vada un doctor ?
va multumesc
0
21-04-2009, ora 18:26
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ati putea incerca Travocort crema in 2 aplicatii zilnice timp de 7 zile. Daca lucrurile se imbunatatesc, continuati tratamentul inca 3 saptamani. Daca nu, mergeti la un dermatolog.
0
24-04-2009, ora 21:05
sorine12005
Nu este medic/terapeut
sorine12005
buna ziua am si eu o problema, miau iesit niste pete rosii pe capul penisului si medicul mia recomandat travocort si sintoflox miau trecut, dar au aparut iar si nu stiu de ce, ce alt tratament as putea lua?
0
25-04-2009, ora 16:32
anduttzuku
Nu este medic/terapeut
anduttzuku
Buna ziua. Am si eu o problema si as vrea sa-mi spuneti parerea dumneavoastra. Am o relatie stabila de 4 ani si nu folosesc prezervativ deoarece prietena mea foloseste anticonceptionale Karissa. De aproximativ un an imi apar niste pete rosii pe varful penisului cat si pe laterale insotite de o secretie alba gelatinoasa care imi provoaca mancarimi. Ele apar si dispar la intervale regulate. Prietene mea nu prezina nici un fel de simptome. Despre ce ar putea fi vorba? Imi puteti da un tratament? Va multumesc anticipat!
0
27-04-2009, ora 16:51
zxcv
Nu este medic/terapeut
zxcv
Buna ziua. As avea nevoie de sfatul dumneavoastra in legatura cu o problema daca se poate. De cateva zile mi-au aparut pe capul penisului (dupa decalotare) niste bubite mici rosii care imi provoaca mancarime. Mentionez ca am 16 ani si inca sunt virgin. Ce credeti ca as putea avea si ce tratament imi recomandati?
Multumesc anticipat.
0
30-04-2009, ora 10:25
66cry66
Nu este medic/terapeut
66cry66
Buna ziua domnule doctor..
ash dori shi eu un rasp sa stiu ce trb sa fac

in urma cu vreo luna de zile, in partea dreapta a aproape de testicole..am aparut niste mici umflaturi(cred k ciuperci)in timp acestea...sau mai immultitshi sau marit un pic...

va rog sa imi spuneti shi mie cam ce ar putea fii...
shi ash vrea ceva sa nu ajung la dermatolog deoarece imi este rusine..
va multumesc
0
30-04-2009, ora 21:58
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru sorinel12005:
Trebuie sa se stabileasca din ce cauza apar acele bubite. Mergi din nou la dermatolog, eventual impreuna cu prietena.
0
30-04-2009, ora 22:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru alyo88:
Prietena trebuie sa faca un examen ginecologic, eventual un frotiu din secretia vaginala.
0
30-04-2009, ora 22:01
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru zxcv:
Incearca sa speli in fiecare dimineata, cu apa simpla, capul penisului si preputul!
0
30-04-2009, ora 22:02
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru 66cry66:
Daca iti este rusine, inseamna ca nu prea poti fi ajutat!
0
02-05-2009, ora 16:16
Mihai.D
Nu este medic/terapeut
Mihai.D
Buna ziua,

Am si eu o problema care ma sperie destul de tare: Dupa actul sexual de aseara, destul de prelungit cu prietena mea mi s-a inflamat preputul, grosimea penisului s-a dublat in 4-5 ore dupa consumarea actului sexual
Suntem de 6 luni impreuna, nu este prima oara cand facem asta dar niciodata o perioada atat de lunga(daca are de-a face) Nu ma doare doar ca este foarte umflat...nu stiu ce sa fac...m-am spalat cu apa si sapun, nu am luat nimic nici inainte nici dupa, prietena mea de asemenea.
Multumesc
0
04-05-2009, ora 10:48
Cosmin871
Nu este medic/terapeut
Cosmin871
Buna ziua,

Acum 2 saptamani am facut sex protejat insa dimineata am observat o pata rosie, lucioasa in partea dreapta a capului, dupa ce m-am spalat cu apa(cam de 3-4ori pe zi) dupa vreo 5 zile mi-a trecut.Ghinionul a facut ca in scurt timp am luat varicela(de la fratele meu) si mi-au aparut 3 bubite rosi in zona aceea care era rosie, una in cealalta parte si inca una chiar sub piele.Nu am mancarimi sau dureri in zona aceea si nu stiu de la ce au iesit bubitele si ce fel de tratament sa aplic.Acum sunt in a 3-a zi de cand am fost diagnosticat cu varicela.

Multumesc
0
04-05-2009, ora 15:08
dell88
Nu este medic/terapeut
dell88
Buna ziua,
Va rog din suflet sa-mi raspundeti deoarece sunt foarte ingrijorat!am cateva probleme in legatura cu penisul mai exact :de cativa ani am o pata maronie pe capul penisului, nu prezinta nici un fel de mancarimi dar nu stiu exact ce este, apoi la baza capului am niste bubite, din ce am citit pe forum cred ca sunt papulele perlate si nu ar fi o boala si ceea ce ma framata cel mai tare este ca pe preput am niste grupari de (cosulete sa le zic asa ) care prezinta cateva firulete de par, nu prezinta nici un fel de problema dar aspectul ma deranjeaza cumplit..nu cred ca este normal sa cresca firulete de par pe preput...va rog sa mi spuneti daca am vreo boala, sunt foarte speriat.vreau sa mentionez mi am inceput viata sexuala de cativa ani am 21 ani. Va multumesc si astept un raspuns domnule doctor.
0
07-05-2009, ora 16:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Mihai.D :
Problema a aparut datorita frictiunii. Este un edem care va disparea spontan sau dupa ce veti aplica Advantan crema, de 2 ori pe zi, cateva zile.
0
07-05-2009, ora 16:01
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Cosmin871:
Asteptati sa treaca varicela.
0
07-05-2009, ora 16:04
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru dell88:
Pata maronie poate fi un nev pigmentar.
Cosuletele cu par trebuie examinate de un dermatolog.
0
10-05-2009, ora 13:31
gigelica
Nu este medic/terapeut
gigelica
Buna ziua.

De vreo cateva luni,
Cand ma masturbez... imediat ce ejaculez imi apar pe glandul penisului niste punctulete f mici rosiatice (ca niste pistrui) care dispar dupa o zi.
Precizez ca nu am avut contacte sexuale.
Ce ar trebui sa fac?
multumesc anticipat pentru raspuns
0
11-05-2009, ora 00:31
forvlad
Nu este medic/terapeut
forvlad
Buna ziua.

De vreo 2 ani, la perioade oarecare de timp (cateva saptamani ) imi apare pe glandul penisului in jurul orificiului o iritatie rosiatica care se raspandeste cateodata si pana la baza glandului.La incaput nu ustura este doar o senzatie de jena o simt ca este acolo dar daca apuca sa se raspandeasca apare si o mica usturime.Dispare dupa o zi sau 2.Cateodata reapare dupa ce s-a vindecat si la ceteva zile cateodata la cateva saptamani cel mai mult 1-2 luni.La sf anului trecut am fost la urolog si mi-a spus ca este de la colesterol nu am nimic (colesterolu e normal 190) si mi-a dat o crema Pimafucort dar nu s-a rezolvat nimic.In urma cu o luna s-a indesit fenomenul insotit de o jena la urinare un fel de usturime fff usoara cu senzatia de urinare cand stau jos sau flexat.M-am dus la dermatolog de data aceasta, care mi-a spus senin ca am herpes genital (programarea am facut-o cand mi-a aparut iritatia dar pana a 2-a zi a disparut ca de obicei), si mi-a dat aciclovir pastile si crema(nu pot lua aciclovir de 20 de ori pe an).Dupa ce m-am informat va spun ca iritatia nu are forma de herpes si nici nu se sparge nici o basica pt ca nu exista.Mi-am facut analize de sange si astept rezultatul sapt aceasta pt anticorpi virus herpetic IGG si IGM.Inainte sa merg la medic foloseam saprosam pudra pt a mentine zona uscata si astfel opream imprastierea lui pe tot glandul si usturimea.Acum dupa cum va zic este si aceasata senzatie de jena dupa urinare fara o localizare precisa dar sigur din zona glandului si a orificiului in interor.
Mentionez ca sunt casatorit am 27ani(aceiasi partenera de 8 ani)si nu am avut relatii extraconjugale iar sotia nu are nici un fel de simptom(dar are herpes in zona gurii)
ROG AJUTOR SI SFATURI SAU RECOMANDARI.

Multumesc anticipat.
0
11-05-2009, ora 22:58
forvlad
Nu este medic/terapeut
forvlad
Buna ziua din nou.
Au sosit rezultatele pt anticorpi virus herpetic: anticorpi IGM : 0.1 ( <0.9=negativ) si anticorpi IGG: negativ.
Ce este de facut?Este clar o lipsa de profesionalism si diagnostic gresit din partea "doctorului"IONESCU PAUL ILARIAN de la Policlinica Vitan.
0
12-05-2009, ora 20:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru gigelica:
Ar trebui fie sa te masturbezi mai bland, fie sa incerci sa ai si tu un act sexual!
0
12-05-2009, ora 20:19
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru forvlad:
Ati facut un sumar de urina, o ecografie renala si una vezicala ?
0
17-05-2009, ora 18:07
serbanel22
Nu este medic/terapeut
serbanel22
am facut sex neprotejat cu prietena mea si in timpul actului am avut ceva probleme la genul ca
era foarte uscat, nu exista ungere, dupa am avut o mica durere a penisului, dupa juma de ora am mai facut o data iar dupa contact mi s a umflat preputul si s a inrosit capul penisului, imediat dupa act au aparut niste bubite rosi mici, dar au disparut dupa cateva minute, acum preputul e inca inflamat si mai sensibil la decalotare, ce imi recomandati?
0
17-05-2009, ora 18:07
serbanel22
Nu este medic/terapeut
serbanel22
am facut sex neprotejat cu prietena mea si in timpul actului am avut ceva probleme la genul ca
era foarte uscat, nu exista ungere, dupa am avut o mica durere a penisului, dupa juma de ora am mai facut o data iar dupa contact mi s a umflat preputul si s a inrosit capul penisului, imediat dupa act au aparut niste bubite rosi mici, dar au disparut dupa cateva minute, acum preputul e inca inflamat si mai sensibil la decalotare, ce imi recomandati?
0
20-05-2009, ora 15:40
dragomir viorel
Nu este medic/terapeut
dragomir viorel
buna ziua dl.Doctor,
cu vreo doua zile in urma am avut si eu un contact sexual normal si unul oral.cel normal a fost cu prezervativ, insa cel oral nu a fost protejat.a doua zi dupa intamplare ma ustura un pic "capul penisului" si aveam o senzatie de usturime.cand urinam nu ma ustura dar imediat dupa reincepeau usturimile, la momentul asta simt o oarecare durere si un pic de usturime, e posibil sa fi luat vreo boala sau o fi din cauza prezervativului neexistand ungere.mancarimi nu am dar pe penis exista o pata alba.Ce sfat imi dati?si ce credeti ca ar putea fi?
Adaugă un comentariu / răspuns
1048 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 34 35 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •