Scrot Rosu + Senzatie de arsura
Buna ziua. De ceva timp, simt o senzatie de arsura in zona scrotului + scrotul este rosu(nu am mancarimi, scrotul la atingere este rece), dar nu tot timpul. Uneori, doar partea dreapta este rosie, si pielea de pe partea dreapta se intareste, si provoaca o stare ciudata.(Nu stiu daca are legatura, dar, simt dureri in piciorul drept, dureri mici. La atingerea penisului, aceste dureri, le simt ca pe niste intepaturi.)
Acum o luna, aveam dureri la testiculul drept, am facut si analize, (rinichi drept-ecografie normala, rinichi stang-ecografie normala, vezica-fara modificari, ecografie-testicule fara modificari, urocultura-negativ), aceste dureri au trecut, dar au aparut cele de sus. As vrea si eu niste sfaturi daca se poate. Multumesc.
Acum o luna, aveam dureri la testiculul drept, am facut si analize, (rinichi drept-ecografie normala, rinichi stang-ecografie normala, vezica-fara modificari, ecografie-testicule fara modificari, urocultura-negativ), aceste dureri au trecut, dar au aparut cele de sus. As vrea si eu niste sfaturi daca se poate. Multumesc.
4 comentarii
Intra la utilizator, modifica profilul si sus la mesaje ca tiam trimis un raspuns pe privat.
Salut ! Ma confrunt cu aceasi problema ! Ai gasit vreo rezolvare ? Astept raspuns ! Multumesc anticipat!
Si eu mă confrunt cu problema asta. Ce poate fi şi care e tratamentul?
Sal si eu am aceias problema poti sa imi dai un sfat, ai gasit ceva ? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4iritatie si secretie galbuie... penis
- 3am o iritatie pe penis si sunt piele se secreta o substanta albicioasa si capul este rosu
- 3Mi se faramiteaza pielea de pe penis.
- 3iritatii si fisuri pe pielea penisului
- 4Fisura penis
- 4am o mare iritare pe penis
- 1iritatie penis -pete rosiatice
- 5iritatie pielea capului penisului
- 0Bubite albe si iritatie
- 0iritatie pe capul penisului
- 7capul penisului inrosit
- 4Iritatie Penis
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 0Iritatie in zona genitala
- 0Iritație?!