Scrot Rosu + Senzatie de arsura
Buna ziua. De ceva timp, simt o senzatie de arsura in zona scrotului + scrotul este rosu(nu am mancarimi, scrotul la atingere este rece), dar nu tot timpul. Uneori, doar partea dreapta este rosie, si pielea de pe partea dreapta se intareste, si provoaca o stare ciudata.(Nu stiu daca are legatura, dar, simt dureri in piciorul drept, dureri mici. La atingerea penisului, aceste dureri, le simt ca pe niste intepaturi.)
Acum o luna, aveam dureri la testiculul drept, am facut si analize, (rinichi drept-ecografie normala, rinichi stang-ecografie normala, vezica-fara modificari, ecografie-testicule fara modificari, urocultura-negativ), aceste dureri au trecut, dar au aparut cele de sus. As vrea si eu niste sfaturi daca se poate. Multumesc.
Acum o luna, aveam dureri la testiculul drept, am facut si analize, (rinichi drept-ecografie normala, rinichi stang-ecografie normala, vezica-fara modificari, ecografie-testicule fara modificari, urocultura-negativ), aceste dureri au trecut, dar au aparut cele de sus. As vrea si eu niste sfaturi daca se poate. Multumesc.
4 comentarii
Intra la utilizator, modifica profilul si sus la mesaje ca tiam trimis un raspuns pe privat.
Salut ! Ma confrunt cu aceasi problema ! Ai gasit vreo rezolvare ? Astept raspuns ! Multumesc anticipat!
Si eu mă confrunt cu problema asta. Ce poate fi şi care e tratamentul?
Sal si eu am aceias problema poti sa imi dai un sfat, ai gasit ceva ? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8As dori sa stiu de ce ?
- 3scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 3penis umflat.. se poate infecta?
- 0'Iritatie' pe capul penisului.
- 0Usturime la capul penisului
- 1iritatie penis de 2-3 saptamani
- 4Iritatie pe capul penisului si pe preput
- 3inflamatie gland penis
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 1iritatie pe capul penisului
- 3iritatie a penisului
- 7capul penisului inrosit
- 1iritație penis
- 0Probleme inflamatie rosie penis si basici albe
- 0Posibila its/hiv?
Mai multe informații despre: inflamatia capului penisului penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: