pete pe maini de 4 zile
Mi-au aparut 2 pete rosii pe ambele maini la aceasi ora, in acelasi minut(mentionez ca nu am folosit detergenti, care ar putea determina aparitia) mi-au aparut pur si simpul ambele in acelasi moment. Petele sunt localizate in acelasi loc pe ambele maini pe posteriorul mainii intre police si index(ca lungime)dar petele nu sunt intre degete, au amandoua 4 cm, nu am mancarimi, pe aceste pete se formeaza niste puncte maro mici si cand le ating pe acele puncte simt o durere minora, aceste pete sunt si putin umflate, tot ce am spus pana acum mi se intampla pe ambele maini in acelasi timp, mana dreapta o misc mai greu parca o simt altfel, parca e uneori blocata si o fortez pentru a o misca.Pe partea interioara a antebratului stang mi-au mai aparut 2 pete mici de 1cm si rotunde una dintre ele este uscata se vede zbarcita, iar cealalta este rosie ca si celelalte(si petele acestea mici au aparut in acelasi moment cu celelalte), nu ma mananca dar am folosit hidrocortizon si atunci cand il folosesc ma mananca putin. Va multumesc!
3 comentarii
Am uitat sa specific ca imi cade parul de 2 ani, dar in ultima vreme e ceva mai grav imi cade foarte rau...poate are vreo legatura cu ce am intrebat mai devreme. Multumesc
Buna ziua ! Consulta un medic dermatolog, ar putea fi psoriazis. In cazul unei eczeme simple, simptomatologia se poate remite dupa aplicatii de Nidoflor-1 aplicatie de 3 ori pe zi, timp de 7 zile. Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete rosii, mici...
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 3Pete rosi pe piele si se inmultesc...
- 4Pete rosii pe cap?
- 0Pete din nastere
- 3pete rosii pruriginoase
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 1pete rosii pe obraji
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 0afectiuni ale pielii
- 2pete rosii pe corp
- 2Dungi rosii pe piele
- 0pete rosi mari
- 0Pete rosii multe pe corp
- 1Bubite rosii pe mana
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
- 2Pată roșie pe piele în zona degetelor de la picioare
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: