Bubite rosi pe capul penisului
Am si eu o problema mia iesit niste bunite rosi pe capul penisului... oare ce poate fii ma mentin mereu curat si nu despar le am de vro 3-4 luni prin sex leam luat sau din cauza la prezevativ.. cu prezevativ am facut de 3 ori si dupa fara oare e vro boala is rosi si mici poate fi si de boxeri oare sunt potin speriat sper sa nu fie grav asp raspuns dvs va multu.esc
1 comentarii
Poate sa fie o alergie la materialul de la chiloti sau de la gelul de dus care il folosesti.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Asta depinde, daca ai o scurgere urat mirositoare sau mai alba-galbena poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala care se poate lua chiar si daca folosesti prezervativ.poate fi Candida.Cel mai sigur este sa te duci la un urolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 0ajutor.. bubite de culoare rosie pe capul penisului
- 2De cca. o luna de zile mi-au aparut pe decolteu, gat si fata niste bubite rosii
- 3bubite rosii la degetele picioarelor si mainilor
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 16bubite rosii pe corp
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 0Bubite Rosii
- 1bubute pe capu penisului
- 3Pete rosii;bubite
- 1Bubite mici si rosii pe picioare de la incaltaminte
- 0Bubițe roșii și mici pe capul penisului
- 0Intrebare - pe tot corpul puncte rosii si ma mananca de nu mai pot
- 0Bubițe pe penis
- 1Bubita rosie pe penis
- 4Bubite pe corp
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite rosii de la prezevativ bubite rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: