pete pe fata bebelusului
buna...
am o fetita de 3 sapt. si 1zi si inca de la nastere a avut pe fata punctulete albe... ca si punctulete de grasime.. si inca le are la fel, ba chiar i-au mai aparut si altele... i se inroseste pielea si apoi se formeaza punctuletul.. ce as putea sa fac sa-i dispara?
am o fetita de 3 sapt. si 1zi si inca de la nastere a avut pe fata punctulete albe... ca si punctulete de grasime.. si inca le are la fel, ba chiar i-au mai aparut si altele... i se inroseste pielea si apoi se formeaza punctuletul.. ce as putea sa fac sa-i dispara?
4 comentarii
Pot fi simple puncte de grasime sau poate fi o piodermita.Da-le cu albastru de metil si luni du-l sa-l vada medicul de familie.Numai bine!
Buna ziua
fetita mea s-a nascut cu o pata foarte mare care acopera fruntea si o parte din obraz este rosu inchis ce este de facut ?Cand am vazut a cazut cerul pe mine.Mi-au spus ca in timp poate sa dispara cam in cat timp si de la ce varsta poate incepe un tratament?
fetita mea s-a nascut cu o pata foarte mare care acopera fruntea si o parte din obraz este rosu inchis ce este de facut ?Cand am vazut a cazut cerul pe mine.Mi-au spus ca in timp poate sa dispara cam in cat timp si de la ce varsta poate incepe un tratament?
Buna ziua!
Baietelul meu, de cand s-a nascut are o roseata pe pleoapa stanga.
Este posibil sa ramana acest semn?
Baietelul meu, de cand s-a nascut are o roseata pe pleoapa stanga.
Este posibil sa ramana acest semn?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete de piele - tratament?
- 2pete care se exfoliaza
- 12am niste pete pe corp
- 1Pete pe trunchi
- 16pete albe pe piele
- 3pata pe coasta dreapta
- 3pete ciudate pe picior
- 39pete rosii pe piele
- 5eruptie cutanata misterioasa...
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 3pete cu aspect de murdar...
- 1Pete de la alcool.
- 3o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 2Pete zona inghinala si pelvis
- 1Pete pe piele la copil 2 ani
- 1Pete mov pe coapsa langa testicule
- 1pete "ca murdaria" pe abdomen/sub brat
- 0Pete pe piele
- 2Pete rosii pe corp cauzate de BTS?
Mai multe informații despre: Acneea la bebelus pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: