pete rosiatice-maronii ca niste rani pe zona pubiana
De cateva zile am simtit o senzatie de mancarime si arsura chiar in zona pubiana.Nu i-am dat importanta, azi dimineata cand m-am trezit am vazut ca o pata maronie mai mare usor visibila si deasemenea inca una mica maronie ca o rana.Ma manaca si simt ca ma arde.Ce ar putea fi>/?Am avut contact sexual neprotejat de mai bine de 3 luni, poate fi o boala cu transmisie sexuala?Sau e doar o iritatie din cauza faptului ca acum cateva zile m-am ras cu lama insa asta o fac mai demult si nu am patit asa ceva.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
Multumesc.
3 comentarii
Foarte dificil de pus un diagnostic pe forum, doar dupa descriere.o problema este insa si de aceea te sfatuiesc cu caldira sa mergi la dermatolog, fara sa mai amini
Buna ziua ma numesc Mihaela si am o mare nelamurire acum ceva timp in urma mi-a aparut in zona pubiana niste pete maro rosiatice mi-ati putea spune despre ce e vorba , nu am mancarimi si nici discomfosrt doar ca ma ingrijoreaza faptul ca se maresc.Imi este frica de ce o sa mi se spuna la spital.Va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat.
si eu am aceasi problema am in jur de 3 4 pete in zona pubiana de culoare rosie spre maroniu din cand in cand se inrosesc foarte tare, , , nu am mancarimi nu am nimik dar nu stiu ce sunt ma puteti ajuta cu un rasp va rog:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 12pete pe piele
- 12am niste pete pe corp
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 0pete mici de culoare rosie pe piele
- 3pete negre
- 0pete pe piele
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 3pata
- 1pete pe picioare
- 0Pete colorate
- 1Pete din ce in ce mai mari pe corp.
- 8pete care se muta
- 1Pete rosii si albe cand uscate
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 1Pete albe care dispar când stau întinsa in pat
- 0Ajutati-ma! mi se ia piele in zona inghinala
Mai multe informații despre: pete pe piele iritatia in zona pubiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: