acum 2 ani mi-au aparut pe piele pete rosii spre mov
Buna ziua! In urma cu 2 ani mi-au aparut pe piele pete rosii spre mov. Am consultat mai multi dermatologi, diagnosticul fiind, , cutis marmorata, , . Mi-au recomandat mai multe medicamente dar din nefericire nu au dat niciun randament. Sincera sa fiu sunt disperata deoarece nu imi dispar. Imi doresc sa consult un medic de specialitate in Bucuresti dar din pacate nu am nici o recomandare iar sa ma duc fara sa cunosc pe cineva, bugetul nu imi permite. Intr-adevar am avut 9 ani stresanti dar totusi as vrea sa stiu exact cauza aparitiei acestor pete. Va rog daca puteti sa ma ajutati prin recomandarea unui medic dermatolog bun in Bucuresti sau daca ati mai intalnit astfel de cazuri si ce tratament pot lua sa scap. Am pete pe membre si pe abdomen. Va multumesc!
5 comentarii
IRINA eu am mers pt ami arde niste veruci si am dus si nepotii sau copii mei la o doamna dermatolog foarte amabila la intersectia bd. BASARABIA CU... dupa stadionul national si daca doresti o poti suna si sati faci programare dar stiu ca lucreaza doar cu casa de sanatate cnas nu si cu OPSNAJ o cheama CARMEN TEL: 0740316230.
buna,
daca mai vrei o alta recomandare iti recomand cu cea mai mare incredere, tot in sistemul de stat, un doctor deosebit de bun doar ca trebuie neaprat sa suni inainte la spital sa vb cand te poate primi pentru ca este foarte aglomerat.Se numeste dr Kaleshi, il gasesti la Institutul Paulescu, Piata 1 Mai, strada Grigore Manolescu. -*
succes
(*modificat de admin)
daca mai vrei o alta recomandare iti recomand cu cea mai mare incredere, tot in sistemul de stat, un doctor deosebit de bun doar ca trebuie neaprat sa suni inainte la spital sa vb cand te poate primi pentru ca este foarte aglomerat.Se numeste dr Kaleshi, il gasesti la Institutul Paulescu, Piata 1 Mai, strada Grigore Manolescu. -*
succes
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 40Pityriasis Rosea
- 12pata rosiatica la zona inghinala
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 5pete albe mai jos de zona gatului..
- 3Pete albe pe piele
- 184melasma faciala
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 3pete pe picioare in zona inghinala
- 3pete in zona inghinala
- 3pete rozalii pe spate
- 7Dermatita seboreica