pete rosii pe maini si corp
De cativa ani au inceput sa-mi iasa niste pete mici rosii, ca niste semne, pe maini si pe corp.In ultima vreme au inceput sa iasa tot mai multe, in special pe corp si am observat ca la aparitia lor ma mananca pielea, pe urma dispare senzatia de mancarime.Am asa un semn de la nastere dar care nu este perfect rotund ca si cele aparute acum si a devenit destul de mare, cam de 2 cm.Si acesta imi provoaca uneori mancarime dar incerc cat pot sa nu ma scarpin.Daca puteti sa-mi spuneti despre ce ar putea fi vorba si de la ce anume apar.Mentionez ca nu stau mult la soare si nici la solar nu merg.
2 comentarii
Este foarte dificil sa pui un diagnostic atunci cand ti se spune "pete rosii"! Cel mai indicat ar fi sa te vada un medic dermatolog pentru a-ti recomanda si tratamentul corespunzator!
Am o fetita de 3 ani jumate ia aprut pe tot corpul pete rosi pe fata nu are pete doar obrajii ii sunt rosii nu face febra e foarte vioaie, a fost consultate si mi s-a spus ca nu e intoxicatie alimentara poate fi de la o veroza cum mi-a spus doctorul. Mi-a recomandat sa ii dau zirtec seara 5 pic, eferalgan dimineata si seara si sa ma duc iar la contol luni?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 3Pete albe pe piele
- 11puncte albe pe fata
- 12Pete maronii pe fata
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 5ce poate fi. pete albe pe brate!
- 2pete albe pe mana
- 49Coji la nivelul capului si pete pe fata
- 10pete maronii pe picior
- 4Ciuperca (pete albe) pe piele
- 3pete nejustificate pe piele