Pete albe pe piele. Pitiriazis
Buna ziua! Ma numesc Alina si am o problema care este pe atat de urata pe atat de insistenta! De vreo 2 ani am pe spate, pe umeri iar acum si pe fata niste pete albe micute dar dese. La inceput au fost maro. Am scapat de ele cu Travogen si Biazol, Creme recomandate de medicul dermatolog, dar acum m-am ales cu unele albe de care nu pot sa scap in nici un fel! Am fost si la dermatolog si la medicul de familie care mi-au prescris o multime de solutii si creme spunandu-mi ca am pitiriazis alb! Nu pot sa scap de ele, se inmultesc si se extind... In curand cred ca o sa fiu plina si pe maini si fatza! va rog sa imi dati un sfat! Nu le mai suport, imi e sila de propria piele cand le vad! Nu stiu.. Spuneti-mi ce tratament as putea urma, o crema, o solutie, un regim alimentar, pastile, sfaturi practice, orice! deoarece nici un tratament prescris de medici nu m-a ajutat! ( As putea sa incerc si pt varianta alba a acestei micoze tot travogen si Biazol?) va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Am nevoie de sfatul dumneavoastra.
De vreo 2 ani de zile mi-a aparut in zona cotului o pata rotunda de marimea unei monezi de 50 bani, care are niste manifestari ciclice, cu usoara mancarime, pielea are aspect rugos, si chiar se descuameaza.Chiar si atunci cand aparent pare ca se vindeca roseata nu dispare. Am incercat tot felul de creme cosmetice, hidratante, etc. Nu dispare.
Poate fi psoriasis vulgar? Exista riscul sa apara si altele?Mentionez ca am 50 ani, ma straduiesc sa mananc sanatos, nu fumez, nu consum alcool.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi
Am nevoie de sfatul dumneavoastra.
De vreo 2 ani de zile mi-a aparut in zona cotului o pata rotunda de marimea unei monezi de 50 bani, care are niste manifestari ciclice, cu usoara mancarime, pielea are aspect rugos, si chiar se descuameaza.Chiar si atunci cand aparent pare ca se vindeca roseata nu dispare. Am incercat tot felul de creme cosmetice, hidratante, etc. Nu dispare.
Poate fi psoriasis vulgar? Exista riscul sa apara si altele?Mentionez ca am 50 ani, ma straduiesc sa mananc sanatos, nu fumez, nu consum alcool.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete de piele - tratament?
- 2Pete rosiatice pe fese
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 12Pete maronii pe fata
- 23Pete rosii pe fata
- 2ce fel de boala de piele e si cu ce se trateaza?
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 2brobonite si pete pe piele
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 0Pete urate
- 1pete pe gat si la subrat
- 2pitiriazis
- 1I-a aparut din senin, o pata pe picior rosie care il ustura
- 2Pete albe pe piele !
- 0Pete brat
- 1Pete rosii de la IsotrexIN gel
- 1Pata neagra
- 1Pete pe gat, stomac si spate
- 0Pete pe piele de dimensiuni diferite
Mai multe informații despre: pete pe piele pitiriazisul