Pete pe trunchi

Acum aproximativ o saptamana i-a aparut pe trunchi, chiar sub piept sotului, o "pata" de aproximativ 1cm diametru pe care o puteti vedea in imaginea http://good-times.webshots.com/photo/2186976770102072616pLjSzG. Zilele trecute am obesrvat ca a mai aparut una mai mica in vecinatatea acesteia http://good-times.webshots.com/photo/2037077190102072616abMZMq
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 4mancarimi in zona inghinala
- 2pete vinetii pe gambe - vasculita nodulara
- 5ce poate fi. pete albe pe brate!
- 2pete albe pe mana
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 51boli de piele?
- 4Pata maronie pe umar, arsura solara...
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 2pete maronii
- 0Pete urate
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 3o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
- 1Pete pe picioare care nu dispar!
- 0ajutor ! piele rosie cu pete albe
- 1Maini foarte vascularizate...
- 0pete albe pe spate
- 4Pata ciudata la incheietura mainii (la palma)
- 1Pete pe gat, stomac si spate
- 1pete "ca murdaria" pe abdomen/sub brat
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: