Pete/bubite roșii care ma mananca
Buna ziua! Am o problema de cateva luni, imi apar pete roșii pe piele care ma mananca dar doar pe lângă zona genitala. Din cauza scarpinatului astazi am observat ca una dintre acele pete a devenit o buba si arata foarte urat.
2 comentarii
Buna ziua,
Diagnosticul si tratamentul nu pot fi stabilite fara un examen clinic si bacteriologic.Mergeti la medic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Diagnosticul si tratamentul nu pot fi stabilite fara un examen clinic si bacteriologic.Mergeti la medic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Va pot trimite o poza pe mail? Sunt foarte speriat sa nu fie un inceput de boala letală( nu vreau sa ii scriu numele).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce rani? un tratament?
- 2mi-au aparut in zona pubiana niste bubite mici rosii care sa-au deschis si s-a format o pata maronie
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 5luna de miere cu... probleme
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 15Mancarimi puternice!
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 0Mancarime cap penis !!!
- 2Prurit vaginal
- 1Mâncarimi si secretie in exces
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala pete rosii in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: