mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
Buna ziua, doresc o rezolvare urgenta deoarece sunt insarcinata in 2 luni.Simptomele sunt urmatoarele: mancarime, inrosire, crapare a pielii cu sangerare, eczema, aceasta incepe de la labii pana in zona dintre fese (terminatia lor). DR.meu ginecolog mi-a recomandat canesten si spalaturi cu apa cu bicarbonat dar nu functioneaza.
Multumesc mult.
Multumesc mult.
3 comentarii
felicitari!!!vei fii mamica.sa-ti traiasca bebelusul!!ideea e ca aceeasi probl am avut si o am in continuare si eu.am luat canesten si am facut spalaturi cu galbenele dar degeaba.canesten am luat decat ovule iar ca unguent pt mancarimi am luat lomexin care este foarte bun, mie una mi-a rezolvat probl cu mancarimile, dar cu canesten n-a functionat nici la mine.mergi si la alt medic ginecolog si spune-i problema si de tratamentul prescris, vezi ce zice si el sau ea.multa sanatate!
multumesc mult ptr.ajutor.dar lomexinul este indicat si ptr.femei insarcinate?ast sa imi raspunda si un medic, sa vad si parerea lui.galbenele am luat de la farmacie si am inceput astazi sa ma spal.multa sanatate si tie si sarbatori fericite.
ms la fel.nu stiu pt k numai am prospectul..de exemplu aseara dupa baie aveam niste, mancarimi naspa si am dat rapid cu lomexin si gata!1mi-a trecut.ideea e ca trebuie sa purtam numai lenjerii 100% bumbac iar eu folosesc dove si un gel pt igiena intima.eu zic sa intrebi pe la farmacie de lomexin si vezi daca te avantajeaza sau nu..te pup.pa pa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 1eczema micotica; tratament, poate naturist?
- 15Mancarime vaginala
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 7mancarimi in zona genitala
- 1Mancarime si usturime
- 1Eczeme cu evolutie rapida, medicii nu au idee.
- 1Afectiune genitala
- 0Infectie sau paranoia?
- 0Vaginita acuta
Mai multe informații despre: Eczema mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: