bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
Buna ziua,
Stimate domnule doctor,
Din subiect aproape ca am spus tot: de aproximativ 2 zile am inceput sa am o mancarime a penisului si a scrotului. Astazi, a 3 zi, a incetat mancarimea. Pe capul penisului am niste bubite rosii, un contur de puncte albe, un miros neplacut si astazi a inceput un fel de descuamare. Astazi mi-au aparut si inghinal cateva bubite rosii.
Mentiuni importante:
-de aproximativ 2 sapt am varsat de vant (sunt in faza in care toate bubitele s-au uscat si partial au cazut)
-igiena locala zilnica cu apa calduta
-sex neprotejat cu sotia, insa ultima oara s-a intamplat acum vreo 3-4 sapt din motivele de mai jos
-sotia a fost diagnosticata vaginal cu o bacterie care in mod normal se afla in intestin si a trebuit sa luam amandoi, acum aprox 3-4 sapt, un antibiotic f puternic. de la antibiotic ea s-a ales cu o candidoza si acum urmeaza un tratament de imunitate combinat cu 2 tipuri de ovule antibiotic pt candidoza si pt bacteria respectiva.
Sper ca am reusit sa descriu exact situatia pt a primi din partea dvs. un sfat. Este inutil sa va spun de ce nu merg la un cabinet.
Va multumesc anticipat pentru analiza si raspunsul dvs.
Numai bine,
Stimate domnule doctor,
Din subiect aproape ca am spus tot: de aproximativ 2 zile am inceput sa am o mancarime a penisului si a scrotului. Astazi, a 3 zi, a incetat mancarimea. Pe capul penisului am niste bubite rosii, un contur de puncte albe, un miros neplacut si astazi a inceput un fel de descuamare. Astazi mi-au aparut si inghinal cateva bubite rosii.
Mentiuni importante:
-de aproximativ 2 sapt am varsat de vant (sunt in faza in care toate bubitele s-au uscat si partial au cazut)
-igiena locala zilnica cu apa calduta
-sex neprotejat cu sotia, insa ultima oara s-a intamplat acum vreo 3-4 sapt din motivele de mai jos
-sotia a fost diagnosticata vaginal cu o bacterie care in mod normal se afla in intestin si a trebuit sa luam amandoi, acum aprox 3-4 sapt, un antibiotic f puternic. de la antibiotic ea s-a ales cu o candidoza si acum urmeaza un tratament de imunitate combinat cu 2 tipuri de ovule antibiotic pt candidoza si pt bacteria respectiva.
Sper ca am reusit sa descriu exact situatia pt a primi din partea dvs. un sfat. Este inutil sa va spun de ce nu merg la un cabinet.
Va multumesc anticipat pentru analiza si raspunsul dvs.
Numai bine,
2 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa va prezentati la un medic dermato-venerolog, acesta este cel mai in masura sa va raspunda la intrebarile dumneavoastra.
O zi excelenta!
Va recomandam sa va prezentati la un medic dermato-venerolog, acesta este cel mai in masura sa va raspunda la intrebarile dumneavoastra.
O zi excelenta!
buna ziua,
multumesc pentru raspuns.
totusi, dupa descrierea facuta, ce as putea avea?
mancarimea aproape ca a disparut, nici bubitele nu prea mai sunt. doar scrotul a inceput sa se descuameze, de fapt e fainos.
multumesc,
multumesc pentru raspuns.
totusi, dupa descrierea facuta, ce as putea avea?
mancarimea aproape ca a disparut, nici bubitele nu prea mai sunt. doar scrotul a inceput sa se descuameze, de fapt e fainos.
multumesc,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 3de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 5mancarime dupa urinare + urina tulbure
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 1Un fel de bubite pe penis (+poza)
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0varsatul de vant
- 0Bubite albe pe penis.
- 0Usturime si mncarime
- 1Infecția bubelor in varicela
- 1Semne dupa varicela
- 4Salutare! Ajutatima cu un sfat! Ce poate fi așa ceva!?
Mai multe informații despre: bubite pe penis Varsatul de vant mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: