Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare

As dori va rog niște sfaturi. Am de câteva luni mâncărimi în zona genitala (în exterior și la întrare în vagin) care sunt mai pronuntate în special înainte și după menstruatie. Am fost la ginecolog de câteva ori, am făcut toate analizele recomandate, nu a ieșit nicio infecție. De asemenea am schimbat lenjeria intima (folosesc doar bumbac), absorbantele zilnice (din bumbac organic), în diverse faze am făcut bai cu bicarbonat, m-am dat cu crema de galbenele, cu clotrimazol, vreo 3 luni am folosit fluomizin, dar nimic nu are efect... Totul a fost recomandat de medic, care a spus ca nu își da seama ce ar putea fi... În plus am și probleme la contactul sexual: resimt usturimi la penetrare tot în exterior și după contact când și dusul de dupa pare insuportabil.Ce as putea avea? Sa merg la alt medic?
2 comentarii

Buna! Ai gasit o solutie la problema ta? Ma confrunt cu aceeași problema si nu ii dau de cap. Viata mea personala este un dezastru din cauza mancarimilor, iar analizele de secretue ies bune, iar medicii ini spun ca nu imi pot da un tratament, atata timp cat analizele ies negative. Multa sanatate iti doresc!

Ai reușit sa găsești rezolvarea la aceasta problema?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4usturimi si senzatie de arsura in interiorul vaginului, durere la penetrare profunda
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 2mancarimi intre picior si scrot HELP!
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 0usturimi genitale si alergie
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 0besicute si usturime la penetrare
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1Salut am si eu o problema
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 8Usturimi jos
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: