Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
As dori va rog niște sfaturi. Am de câteva luni mâncărimi în zona genitala (în exterior și la întrare în vagin) care sunt mai pronuntate în special înainte și după menstruatie. Am fost la ginecolog de câteva ori, am făcut toate analizele recomandate, nu a ieșit nicio infecție. De asemenea am schimbat lenjeria intima (folosesc doar bumbac), absorbantele zilnice (din bumbac organic), în diverse faze am făcut bai cu bicarbonat, m-am dat cu crema de galbenele, cu clotrimazol, vreo 3 luni am folosit fluomizin, dar nimic nu are efect... Totul a fost recomandat de medic, care a spus ca nu își da seama ce ar putea fi... În plus am și probleme la contactul sexual: resimt usturimi la penetrare tot în exterior și după contact când și dusul de dupa pare insuportabil.Ce as putea avea? Sa merg la alt medic?
2 comentarii
Buna! Ai gasit o solutie la problema ta? Ma confrunt cu aceeași problema si nu ii dau de cap. Viata mea personala este un dezastru din cauza mancarimilor, iar analizele de secretue ies bune, iar medicii ini spun ca nu imi pot da un tratament, atata timp cat analizele ies negative. Multa sanatate iti doresc!
Ai reușit sa găsești rezolvarea la aceasta problema?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9am o problema fara un raspuns
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 9nu mi'a curs sange prima data
- 8va rog, sfatul unui medic ref la condilomatoza
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 3ajutor. de cate ori am contact cu sotul meu apar mereu ustrurimi la mine
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 1Problema Testicule
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 0Bubițe roșii cu mancarimi
- 0Întrebare
- 4Durere in timpul actului sexual
- 2Durere in timpul sexului
- 1Miros neplacut, mancarime
- 0Candidoza sau nu?
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: