Penis prea mic

27-02-2007
sadness
Nu este medic/terapeut
sadness
Ma adresez pe aceasta cale pentru a afla care sunt cele mai bune mijoace de marire a penisului. Am 21 de ani si penisul meu masoara 5 cm in stare flasca si 10 cm atunci cand este in erectie. Am constientizat de curand ca marimea intr'adevar conteaza si de atunci am inceput sa am deceptii, sa plang instantaneu doar atunci cand ma gandesc k penisul meu nu este unul normal.
Va rog ajutati'ma sa gasesc o solutie pentru a avea o viata sexuala normala.
Va multumesc!
6 comentarii
0
28-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
10 cm este, totusi in limite normale! Nu cred ca ti-ai gasit partenera corespunzatoare. Asa cum dimensiunile penisului la barbat difera de la individ la individ, asa se intampla si cu dimensiunile vaginului la femeie! Femeile au insa avantajul ca isi pot adapta unii parametri dimensionali la necesitati. In plus, marea majoritate a receptorilor care produc excitatia se afla la intrarea in vagin. Daca totusi nu esti multumit de dimensiunile actuale ale organului tau sexual, te poti adresa unui chirurg plasticia care te poate ajuta.
0
sadness
Nu este medic/terapeut
sadness
Dar pentru a declansa partenerei un orgasm de tip G nu este necesara si marimea?
0
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca tine mai mult de pozitie decat de marime!!
0
08-03-2007, ora 00:00
kko
Nu este medic/terapeut
kko
nu e o marime magnifik, dar dak nu ai probleme cu penisul(de erectie) cred k totul e bine
0
15-03-2007, ora 00:00
codrutza
Nu este medic/terapeut
codrutza
poate asteptai parerea unei fete nu sunt de acord ca intrun contact sexual conteaza marimea penisului sunt sigura ca este mult mai inportant placerea cu care se daruieste acel barbat unei femei.Adica cu cata pasiune
0
18-05-2007, ora 00:00
Britney
Nu este medic/terapeut
Britney
sunt de acord cu codrutza. nu conteaza marimea.Pentru mine una conteaza mult mai mult ca in timpul actului sexual sa ma simt iubita si normal ca placerea e inclusa, dar faptul ca simt ca ma iubeste ma face sa ma simt mult mai bn.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici