Penis prea mic
Ma adresez pe aceasta cale pentru a afla care sunt cele mai bune mijoace de marire a penisului. Am 21 de ani si penisul meu masoara 5 cm in stare flasca si 10 cm atunci cand este in erectie. Am constientizat de curand ca marimea intr'adevar conteaza si de atunci am inceput sa am deceptii, sa plang instantaneu doar atunci cand ma gandesc k penisul meu nu este unul normal.
Va rog ajutati'ma sa gasesc o solutie pentru a avea o viata sexuala normala.
Va multumesc!
Va rog ajutati'ma sa gasesc o solutie pentru a avea o viata sexuala normala.
Va multumesc!
6 comentarii
10 cm este, totusi in limite normale! Nu cred ca ti-ai gasit partenera corespunzatoare. Asa cum dimensiunile penisului la barbat difera de la individ la individ, asa se intampla si cu dimensiunile vaginului la femeie! Femeile au insa avantajul ca isi pot adapta unii parametri dimensionali la necesitati. In plus, marea majoritate a receptorilor care produc excitatia se afla la intrarea in vagin. Daca totusi nu esti multumit de dimensiunile actuale ale organului tau sexual, te poti adresa unui chirurg plasticia care te poate ajuta.
Dar pentru a declansa partenerei un orgasm de tip G nu este necesara si marimea?
Cred ca tine mai mult de pozitie decat de marime!!
nu e o marime magnifik, dar dak nu ai probleme cu penisul(de erectie) cred k totul e bine
poate asteptai parerea unei fete nu sunt de acord ca intrun contact sexual conteaza marimea penisului sunt sigura ca este mult mai inportant placerea cu care se daruieste acel barbat unei femei.Adica cu cata pasiune
sunt de acord cu codrutza. nu conteaza marimea.Pentru mine una conteaza mult mai mult ca in timpul actului sexual sa ma simt iubita si normal ca placerea e inclusa, dar faptul ca simt ca ma iubeste ma face sa ma simt mult mai bn.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Penis mic
- 8prietenul meu are penisul prea mic
- 7Am penisul prea mic ?:|
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 30Nu mi-a crescut penisul
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 15ajutati-ma doar 12-13 centimetri. :((( pls
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 15Un penis mic !!! HELP
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 4probleme crestere
- 4Penis prea mic
- 3penis mic
- 2penis mic
- 2Penis exagerat de min
- 2Vreau sa imi bag bile pe penis (Pareri)
- 0Problema dimensiune mica penis
- 0Penis mic
- 1Penis nedezvoltat
- 2Penis subțire
Mai multe informații despre: penisul mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: