La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc

Am un băiețel în vârstă de 10 ani, 48 de kg și aproximativ 150 cm înălțime
Copilul nu poate să se dezbrace nicăieri lângă alți copii fiindu-i rușine ca are un penins foarte mic de 1 cm și conștientizează acest lucru
Deja suferă din cauza asta
Am fost cu el la un urolog de adulți care mi-a spus ca îi va crește odată ce ajunge la pubertate ( cu siguranță nu avea chef de el sau nu știa ce să-i facă)
VA ROG MULȚI SĂ ÎMI RECOMANDAȚI UNDE SĂ MERG ȘI CUM SĂ-L AJUT
Copilul nu poate să se dezbrace nicăieri lângă alți copii fiindu-i rușine ca are un penins foarte mic de 1 cm și conștientizează acest lucru
Deja suferă din cauza asta
Am fost cu el la un urolog de adulți care mi-a spus ca îi va crește odată ce ajunge la pubertate ( cu siguranță nu avea chef de el sau nu știa ce să-i facă)
VA ROG MULȚI SĂ ÎMI RECOMANDAȚI UNDE SĂ MERG ȘI CUM SĂ-L AJUT
3 comentarii

la pubertate se dezvolta oragnul... insa din cate stiu e foarte important si nivelul de testost din timpul sarcinii. asadar ca o concluzie, cred ca ar fi bine monitorizat testosteronul in perioada de pubertate ca sa existe o siguranta ca va primi un avantaj in perioada aceasta. pt hormoni cred se poate vorbi cu un endocrinolog

Ce inaltime are ? Daca e gras si are titele ca la fetite mergeti la endocrinolog si trebue sa slabeasca.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Penis mic sau nu?
- 110Penis prea mic
- 3Penis mic
- 4am 14 cm in erectie si sunt obsedat de marime
- 7Am penisul prea mic ?:|
- 3testicolul stang este lasat in jos... penis mic
- 15CALCULUL GREUTATII IDEALE LA COPIII
- 15ajutati-ma doar 12-13 centimetri. :((( pls
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
- 1Ce lungime, circumferinta trebuie sa aibe penisul pentru a îmi provoca orgasm?
- 2Penis mic?
- 1Venirea spermei
- 7Marimea penisului
- 2Marime prezervativ
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 15Curiozitate adolescenta
Mai multe informații despre: Dezvoltarea fizica a copilului scolar Dezvoltarea sexuala a copilului scolar penisul mic marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: