La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Am un băiețel în vârstă de 10 ani, 48 de kg și aproximativ 150 cm înălțime
Copilul nu poate să se dezbrace nicăieri lângă alți copii fiindu-i rușine ca are un penins foarte mic de 1 cm și conștientizează acest lucru
Deja suferă din cauza asta
Am fost cu el la un urolog de adulți care mi-a spus ca îi va crește odată ce ajunge la pubertate ( cu siguranță nu avea chef de el sau nu știa ce să-i facă)
VA ROG MULȚI SĂ ÎMI RECOMANDAȚI UNDE SĂ MERG ȘI CUM SĂ-L AJUT
Copilul nu poate să se dezbrace nicăieri lângă alți copii fiindu-i rușine ca are un penins foarte mic de 1 cm și conștientizează acest lucru
Deja suferă din cauza asta
Am fost cu el la un urolog de adulți care mi-a spus ca îi va crește odată ce ajunge la pubertate ( cu siguranță nu avea chef de el sau nu știa ce să-i facă)
VA ROG MULȚI SĂ ÎMI RECOMANDAȚI UNDE SĂ MERG ȘI CUM SĂ-L AJUT
3 comentarii
la pubertate se dezvolta oragnul... insa din cate stiu e foarte important si nivelul de testost din timpul sarcinii. asadar ca o concluzie, cred ca ar fi bine monitorizat testosteronul in perioada de pubertate ca sa existe o siguranta ca va primi un avantaj in perioada aceasta. pt hormoni cred se poate vorbi cu un endocrinolog
Ce inaltime are ? Daca e gras si are titele ca la fetite mergeti la endocrinolog si trebue sa slabeasca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea mic
- 3Penis mic
- 70probleme cu penisul
- 3marimea conteaza?
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 30Nu mi-a crescut penisul
- 3marimea penisului
- 4probleme crestere
- 5Sa-mi continui viata sexuala?
- 9Penis prea mare
- 1Penis subtire
- 0Probleme la penis
- 3Dimensiune penis
- 287Penis prea mic. Castrare chimica.
- 1Micropenis
- 0Probleme endocrine
- 3La 18 am penisul mic..gen 5-12cm
- 1Probleme penis
Mai multe informații despre: Dezvoltarea fizica a copilului scolar Dezvoltarea sexuala a copilului scolar penisul mic marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: