Penis mic sau nu?
Am 22 de ani si am un penis de 14-15 cm!! E normal sau e putin cam mic pt varsta aceasta!! Mai poate creste? Sunt bune metodele care se gasesc de vanzare pe internet in legatura cu marirea penisului? Astept si parerea fetelor!!
6 comentarii
am cunoscut pe cineva care nu cred ca depasea cu mult 10 cm.si crede ma ca a fost cel mai bun amant din viata mea.pana la el toti depaseau 15 cm sii.degeaba.
am aceeasi parere nu conteaza marimea ci cum decurge actul sexul si este important ca amandoi parteneri sa se simnta bine.
sincera sa fiu, in opinia mea, este foarte mica. stiam ca 17 / 17, 5 este media... si chiar conteaza marimea si grosimea, pentru ca nu simti acelasi lucru cu un penis de 16 cm si cu altul de 21-22 cm :D
E super bine, si eu tot atat de mare sunt si ies niste partide misto de ambele parti. Asa ca nu te lua dupa ce scrie mai sus, cum 17, 5 media? te apropii de 20,
unele vor big black cock, sa ia o rigla fetele alea si sa vada cat inseamna 15 cm. Auzi, mica la 15 cm, ar trebui fetele care stiu despre ce e vorba sa ii spuna omului ca e ok, ca sa nu mai aiba angoasa asta.
unele vor big black cock, sa ia o rigla fetele alea si sa vada cat inseamna 15 cm. Auzi, mica la 15 cm, ar trebui fetele care stiu despre ce e vorba sa ii spuna omului ca e ok, ca sa nu mai aiba angoasa asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 110Penis prea mic
- 3Penis mic
- 8Contact sexual nesatisfacator, deoarece penisul este destul de mic
- 3marimea penisului
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 4Penis prea mic
- 3Marimea penisului, la 14 ani
- 14Penis mic si fara erectie(help)
- 0Probleme la penis
- 0Probleme despere penis
- 1Cati centimetri trebuie sa aiba un penis pentru a provoca orgasm partenerei?
- 11Penis mic
- 1Penisul
- 7Penis grosime.
- 2Problema Penis
- 0Probleme endocrine
- 2Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
- 1Penis mic și inestetic
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 3La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Mai multe informații despre: penisul mic marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: