Penis foarte mic
Am 22 de ani si am penisul foarte mic mai ales cand nu e in erectie.Ce pot face?La varsta mea nu mai poate creste.Sincer mi-e rusine de asta.Exista modalitati (medicamente ceva, solutii, creme)care sunt chiar eficiente pentru marire sau nu se poate mari deloc?Am auzit ca problema e una genetica si e imposibil sa ti-l maresti.Dar tot din auzite stiu ca un baiat se ducea sa isi faca injectii pentru problema asta.Deci, exista injectii, pastile sau tratamente medicamentoase pentru marire date de medici care chiar sunt eficiente ?
Mi-e rusine si sa am o relatie si sa se ajunga la sex.Ajutor.
Mi-e rusine si sa am o relatie si sa se ajunga la sex.Ajutor.
3 comentarii
Buna ziua, in primul rand trebuie o parere avizata despre ce inseamna "mic"; am auzit atatea despre asta...
In al doilea rand nu exista in acest moment solutii, indiferent de ce fel, care sa creasca penisul. Nu credeti in prostiile de pe net si in parerile date "pe coltul mesei". Sa nu mai spun ca aceste asa numite solutii de pe net aduc riscuri foarte mari pentru sanatate: inflamatii peniene, rupturi, etc. multe dintre ele irecuperabile...
In al doilea rand nu exista in acest moment solutii, indiferent de ce fel, care sa creasca penisul. Nu credeti in prostiile de pe net si in parerile date "pe coltul mesei". Sa nu mai spun ca aceste asa numite solutii de pe net aduc riscuri foarte mari pentru sanatate: inflamatii peniene, rupturi, etc. multe dintre ele irecuperabile...
Ai un penis mic atunci cand nu e in erectie?
Pai pe cine intereseaza dimensiunea unei pute blegi? Cand doarme este doar instrument de pipi.
Ce dimensiune are erect?
Am constatat pe propria piele ca avem tendinta sa ne subevaluam dimensiunea.
Implicat intr-un joc erotic in care foloseam si un dildo, ajungem la pareri legate de dimensiunea jucariilor. Partenera afirma ca intre mine si bucata de silicon, nu este nici o diferenta de dimensiune. Fapt confirmat de masuratori ulterioare. Mie mi se parea ca jucaria este superioara, la fel ca si sculele barbatilor de la vestiar.
Total nefondat si neadevarat.
Pai pe cine intereseaza dimensiunea unei pute blegi? Cand doarme este doar instrument de pipi.
Ce dimensiune are erect?
Am constatat pe propria piele ca avem tendinta sa ne subevaluam dimensiunea.
Implicat intr-un joc erotic in care foloseam si un dildo, ajungem la pareri legate de dimensiunea jucariilor. Partenera afirma ca intre mine si bucata de silicon, nu este nici o diferenta de dimensiune. Fapt confirmat de masuratori ulterioare. Mie mi se parea ca jucaria este superioara, la fel ca si sculele barbatilor de la vestiar.
Total nefondat si neadevarat.
Aiureli!
Un penis mai mic in stare flasca isi mareste volumul de mai multe ori in erectie decat un penis mai mare in stare flasca. Asta inseamna ca va fi mai tare, mai ferm.
Pozitionarea penisului este iarasi o chestiune care poate face diferenta. Vrei sa-ti masori penisul? Pai atunci fa-o cum trebuie, masoara tot ce va penetra partenera, nu doar ce este vizibil.
Personal cred ca te ingrijorezi fara motive reale, la fel ca majoritatea grijilor pe care ni le facem!
Un penis mai mic in stare flasca isi mareste volumul de mai multe ori in erectie decat un penis mai mare in stare flasca. Asta inseamna ca va fi mai tare, mai ferm.
Pozitionarea penisului este iarasi o chestiune care poate face diferenta. Vrei sa-ti masori penisul? Pai atunci fa-o cum trebuie, masoara tot ce va penetra partenera, nu doar ce este vizibil.
Personal cred ca te ingrijorezi fara motive reale, la fel ca majoritatea grijilor pe care ni le facem!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Penis mic
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 5Intrebare - despre preparate naturale iti maresc penisul
- 11ce e de facut? ajutati-ma, va rog am o problema mare de tot!
- 10despre cresterea penisului
- 8penis mic
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 8Contact sexual nesatisfacator, deoarece penisul este destul de mic
- 4probleme crestere
- 37Am 35 ani si un penis de 12 cm in erectie
- 14Penisul si altele
- 3NaturalXL efecte secundare
- 0Problema dimensiune mica penis
- 3Dimensiune penis
- 1Penisul
- 2Cum aș putea sami maresc penisul cu 3 cm