Problema erectie si penis mic | Forumul Medical ROmedic

Problema erectie si penis mic

03-10-2016
Maurizzio
Nu este medic/terapeut
Maurizzio
Buna ziua, ma adresez acestui forum deoarece am vazut ca unii chiar primesc sfaturi si raspunsuri la problemele lor... in primu rand am o problema cu marimea penisului, la varsta de 19 ani penisul meu are 10-11 cm iar in stare fleasca are 3-4, problema este penisul meu este practic ingropat in grasime, daca incerc sa-l descopar cat mai mult ajunge pe la 13- 13, 5.. mi se pare mic si plus normal are vreo 10-11, iar de curand am observat inca o problema. in erectie nu mai e tare cum era mai demult, acum e putin cam moale si nici nu mai are aceeasi sensibilitate, se scoala putin mai greu.
Daca ma puteti ajuta chiar si cu sfaturi sau ce medic tre sa consult pentru problemele mele, va multumesc!
9 comentarii
1
04-10-2016, ora 09:25
popinea
Nu este medic/terapeut
popinea
Posibil sa mai creasca. Intreaba si tu un medic urolog si el iti va spune pana la ce varsta sw poate dezvolta organul sexual masculin.
1
04-10-2016, ora 10:38
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Daca "este ingropat in grasime" inseamna ca ai o problema cu greutatea?
Erectia slaba poate avea multe cauze, printre care masturbarea excesiva, lipsa conditiei fizice (a miscarii), cauze hormonale (in stransa legatura cu problemele de greutate) etc.
Poti merge la urolog sau la medicul sexolog pentru evaluarea corecta a situatiei.
0
04-10-2016, ora 19:10
Maurizzio
Nu este medic/terapeut
Maurizzio
Da am o problema cu greutatea, am 1, 74 si 115 kg. mai e vreo sansa sa creasca penisul avand in vedere ca am 19 ani ?
1
04-10-2016, ora 20:08
Psihologie, Bucuresti
Penisul nu prea mai creste la aceasta varsta, dar ceea ce poti face este sa umbli putin la "greutate", la grasimea abdominala ca sa iasa la iveala si atunci s-ar putea sa nu mai para atat de mic...
Miscarea fizica duce la cresterea vascularizarii si deci la imbunatatirea erectiei; exercitiul fizic creste si nivelul de testosteron.
Cu alte cuvinte poti face multe lucruri pentru ca situatia sa se imbunatateasca.
0
04-10-2016, ora 20:29
Maurizzio
Nu este medic/terapeut
Maurizzio
Deci sunt 0 sanse sa mai creasca, multumesc de sfaturi. si deci urologu se ocupa de toate astea
1
05-10-2016, ora 14:51
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
De cele mai multe ori Maurizzio erectia deficitara e o problema combinata : medicala si psihologica.
In mod profesionist de problema se ocupa medicul sexolog (urolog si/sau endocrinolog) pentru zona biologica si psihosexologul pentru zona cognitiv-emotionala.

In privinta dimensiunilor penisului tau nu ai de ce sa te ingrijorezi, sunt in limitele mediei. Media este intre 12-13 cm atunci cand se masoara intins cu o rigla, de la capatul penisului la osul pubian. E important insa sa slabesti, dupa cum mentiona si colegul, pentru ca excesul de grasime e una dintre cauzele principale ale dificultatilor de erectie (fiind baza aterosclerozei, ce poate sa apara chiar si la 19 ani). Mergi eventual initial la medicul de familie pentru analizele de sange.

Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu-psihosexolog
0
05-10-2016, ora 15:37
Maurizzio
Nu este medic/terapeut
Maurizzio
Iti multumesc de sfaturi si ca totusi ti.ai pierdut din timp sa te uiti la problema mea, dar sanse de crescut nu mai sunt ? Adica la 18 ani se opreste din crestere sau?
1
05-10-2016, ora 17:38
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In cazul in care exista o pubertate intarziata e posibil sa mai creasca pana pe la 20 de ani (endocrinologul iti poate spune mai exact). Dar jumatate de cm in plus, sau chiar 1cm, nu aduce nimic in plus in interactiunea sexuala, daca dimensiunile sunt cele mentionate. Vaginul tinerelor e foarte elastic si se muleaza dupa dimensiunile penisului.

Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu-psihosexolog
0
06-10-2016, ora 21:33
Maurizzio
Nu este medic/terapeut
Maurizzio
Multumesc de sfat, o seara buna si va multumesc tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcÈ›ionează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  •