Problema erectie si penis mic
Buna ziua, ma adresez acestui forum deoarece am vazut ca unii chiar primesc sfaturi si raspunsuri la problemele lor... in primu rand am o problema cu marimea penisului, la varsta de 19 ani penisul meu are 10-11 cm iar in stare fleasca are 3-4, problema este penisul meu este practic ingropat in grasime, daca incerc sa-l descopar cat mai mult ajunge pe la 13- 13, 5.. mi se pare mic si plus normal are vreo 10-11, iar de curand am observat inca o problema. in erectie nu mai e tare cum era mai demult, acum e putin cam moale si nici nu mai are aceeasi sensibilitate, se scoala putin mai greu.
Daca ma puteti ajuta chiar si cu sfaturi sau ce medic tre sa consult pentru problemele mele, va multumesc!
Daca ma puteti ajuta chiar si cu sfaturi sau ce medic tre sa consult pentru problemele mele, va multumesc!
9 comentarii
Posibil sa mai creasca. Intreaba si tu un medic urolog si el iti va spune pana la ce varsta sw poate dezvolta organul sexual masculin.
Daca "este ingropat in grasime" inseamna ca ai o problema cu greutatea?
Erectia slaba poate avea multe cauze, printre care masturbarea excesiva, lipsa conditiei fizice (a miscarii), cauze hormonale (in stransa legatura cu problemele de greutate) etc.
Poti merge la urolog sau la medicul sexolog pentru evaluarea corecta a situatiei.
Erectia slaba poate avea multe cauze, printre care masturbarea excesiva, lipsa conditiei fizice (a miscarii), cauze hormonale (in stransa legatura cu problemele de greutate) etc.
Poti merge la urolog sau la medicul sexolog pentru evaluarea corecta a situatiei.
Da am o problema cu greutatea, am 1, 74 si 115 kg. mai e vreo sansa sa creasca penisul avand in vedere ca am 19 ani ?
Penisul nu prea mai creste la aceasta varsta, dar ceea ce poti face este sa umbli putin la "greutate", la grasimea abdominala ca sa iasa la iveala si atunci s-ar putea sa nu mai para atat de mic...
Miscarea fizica duce la cresterea vascularizarii si deci la imbunatatirea erectiei; exercitiul fizic creste si nivelul de testosteron.
Cu alte cuvinte poti face multe lucruri pentru ca situatia sa se imbunatateasca.
Miscarea fizica duce la cresterea vascularizarii si deci la imbunatatirea erectiei; exercitiul fizic creste si nivelul de testosteron.
Cu alte cuvinte poti face multe lucruri pentru ca situatia sa se imbunatateasca.
Deci sunt 0 sanse sa mai creasca, multumesc de sfaturi. si deci urologu se ocupa de toate astea
De cele mai multe ori Maurizzio erectia deficitara e o problema combinata : medicala si psihologica.
In mod profesionist de problema se ocupa medicul sexolog (urolog si/sau endocrinolog) pentru zona biologica si psihosexologul pentru zona cognitiv-emotionala.
In privinta dimensiunilor penisului tau nu ai de ce sa te ingrijorezi, sunt in limitele mediei. Media este intre 12-13 cm atunci cand se masoara intins cu o rigla, de la capatul penisului la osul pubian. E important insa sa slabesti, dupa cum mentiona si colegul, pentru ca excesul de grasime e una dintre cauzele principale ale dificultatilor de erectie (fiind baza aterosclerozei, ce poate sa apara chiar si la 19 ani). Mergi eventual initial la medicul de familie pentru analizele de sange.
Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu-psihosexolog
In mod profesionist de problema se ocupa medicul sexolog (urolog si/sau endocrinolog) pentru zona biologica si psihosexologul pentru zona cognitiv-emotionala.
In privinta dimensiunilor penisului tau nu ai de ce sa te ingrijorezi, sunt in limitele mediei. Media este intre 12-13 cm atunci cand se masoara intins cu o rigla, de la capatul penisului la osul pubian. E important insa sa slabesti, dupa cum mentiona si colegul, pentru ca excesul de grasime e una dintre cauzele principale ale dificultatilor de erectie (fiind baza aterosclerozei, ce poate sa apara chiar si la 19 ani). Mergi eventual initial la medicul de familie pentru analizele de sange.
Dr Rares Ignat
Iti multumesc de sfaturi si ca totusi ti.ai pierdut din timp sa te uiti la problema mea, dar sanse de crescut nu mai sunt ? Adica la 18 ani se opreste din crestere sau?
In cazul in care exista o pubertate intarziata e posibil sa mai creasca pana pe la 20 de ani (endocrinologul iti poate spune mai exact). Dar jumatate de cm in plus, sau chiar 1cm, nu aduce nimic in plus in interactiunea sexuala, daca dimensiunile sunt cele mentionate. Vaginul tinerelor e foarte elastic si se muleaza dupa dimensiunile penisului.
Dr Rares Ignat
Dr Rares Ignat
Multumesc de sfat, o seara buna si va multumesc tuturor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Penis mic sau nu?
- 2am porbleme cu erectia si sunt ft tanar.. chiar prea tanar! ajutor
- 6nu pot face sex
- 3Probleme cu erectie! Va rog mult ajutati-ma!
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 1Nu pot mentine o erectie ferma cand sunt cu prietena mea.
- 9Antidepresivele si probleme cu erectia
- 11de ce imi pierd erectia in momentul care vrea sa o fac cu prietena mea?
- 8nu mai intra in erectie.mi-e si frica sa fac sex.
- 3inainte faceam de 3 ori fara sa se culce, dar acum odata si gata de ce asa?
- 2Lungime mica a penisului
- 0Problema dimensiune mica penis
- 2Problema erectie
- 7Penis mic
- 6Penis mult prea mic..
- 4Pierderea erectiei in momentul penetrarii
- 5Probleme cu erectia
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 3Penis 3cm 13 ani
Mai multe informații despre: erectia marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: