Menstruatie intarziata!!!

24-02-2016
Marywall
Nu este medic/terapeut
Marywall
Buna ziua! Sunt virgina, nu am avut contact sexual, insa am avut anumite jocuri in care eu aveam intotdeauna chilotii pe mine, in timp ce partenerul nu. Nu ejaculase, ci avea doar lichid preseminal. Asta s-a intamplat pe 8 februarie, menstruatia intarziind de pe 14 feb pana in prezent. Nu prezint simptome, nu am absolut nimic si imi este frica sa incerc un test de sarcina...Exista oare vreo sansa sa fiu? Stiu ca orice contact are riscul lui, insa o sarcina la varsta de 17 ani ar ruina tot, tocmai de aceea sunt inca virgina...
7 comentarii
0
26-02-2016, ora 19:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata, menstruatia va veni.
0
27-02-2016, ora 13:14
Marywall
Nu este medic/terapeut
Marywall
Nici daca ejaculase? Ma tot gandesc...Si nu inteleg care ar putea fi motivul intarzierii menstruatiei, atata timp cat mi se reglase de ceva luni... Va multumesc mult pentru raspuns!
0
27-02-2016, ora 20:28
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Inca esti la varsta cand mai ai dereglari.de vina sunt modificarile hormonale ce sunt mai intense odata cu procesul de crestere si maturizare care inca nu e terminat..Si nu la toata lumea e la fel...
0
27-02-2016, ora 20:28
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Inca esti la varsta cand mai ai dereglari.de vina sunt modificarile hormonale ce sunt mai intense odata cu procesul de crestere si maturizare care inca nu e terminat..Si nu la toata lumea e la fel...
0
27-02-2016, ora 22:53
Marywall
Nu este medic/terapeut
Marywall
Va multumesc ca v-ati facut timp sa imi raspundeti!!!
0
11-03-2016, ora 20:35
Marywall
Nu este medic/terapeut
Marywall
Buna seara! Menstruatia inca intarzie, fara insa a prezenta un simptom. Mai am din cand in cand dureri specifice venirii menstruatiei si scurgeri zilnice, dar fara semn de aparitie a acesteia... Sunt foarte ingrijorata. In rest nu am greturi, nu am dureri de sani si nu simt absolut nimic care ar certifica existenta unei sarcini. Sa fac un test de sarcina pentru orice eventualitate? Multumesc de raspuns!
0
12-03-2016, ora 18:56
monyk71
Nu este medic/terapeut
monyk71
Buna seara!Am 45 de ani, am trompele legate de 13 ani, ultimul ciclu l am avut de pe 6 februarie pana pe 11, ultimul contact sexual l am avut pe data de 17 februarie.Pe data de 11 martie trebuia sa imi vina din nou dar mi au curs doar cateva picaturi.Cateva picaturi mi a mai curs si pe data de 27 februarie.As vrea sa stiu daca pot fi insarcinata sau astea sunt semne de menopauza?am facut si un test de sarcina dar a iesit negativ sau poate trebuia sa mai astept cu testul? tin sa va mai spun ca nu iau nici un fel de medicament.Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •