Menstruatie intarziata!!!
Buna ziua! Sunt virgina, nu am avut contact sexual, insa am avut anumite jocuri in care eu aveam intotdeauna chilotii pe mine, in timp ce partenerul nu. Nu ejaculase, ci avea doar lichid preseminal. Asta s-a intamplat pe 8 februarie, menstruatia intarziind de pe 14 feb pana in prezent. Nu prezint simptome, nu am absolut nimic si imi este frica sa incerc un test de sarcina...Exista oare vreo sansa sa fiu? Stiu ca orice contact are riscul lui, insa o sarcina la varsta de 17 ani ar ruina tot, tocmai de aceea sunt inca virgina...
7 comentarii
Nu esti insarcinata, menstruatia va veni.
Nici daca ejaculase? Ma tot gandesc...Si nu inteleg care ar putea fi motivul intarzierii menstruatiei, atata timp cat mi se reglase de ceva luni... Va multumesc mult pentru raspuns!
Inca esti la varsta cand mai ai dereglari.de vina sunt modificarile hormonale ce sunt mai intense odata cu procesul de crestere si maturizare care inca nu e terminat..Si nu la toata lumea e la fel...
Inca esti la varsta cand mai ai dereglari.de vina sunt modificarile hormonale ce sunt mai intense odata cu procesul de crestere si maturizare care inca nu e terminat..Si nu la toata lumea e la fel...
Va multumesc ca v-ati facut timp sa imi raspundeti!!!
Buna seara! Menstruatia inca intarzie, fara insa a prezenta un simptom. Mai am din cand in cand dureri specifice venirii menstruatiei si scurgeri zilnice, dar fara semn de aparitie a acesteia... Sunt foarte ingrijorata. In rest nu am greturi, nu am dureri de sani si nu simt absolut nimic care ar certifica existenta unei sarcini. Sa fac un test de sarcina pentru orice eventualitate? Multumesc de raspuns!
Buna seara!Am 45 de ani, am trompele legate de 13 ani, ultimul ciclu l am avut de pe 6 februarie pana pe 11, ultimul contact sexual l am avut pe data de 17 februarie.Pe data de 11 martie trebuia sa imi vina din nou dar mi au curs doar cateva picaturi.Cateva picaturi mi a mai curs si pe data de 27 februarie.As vrea sa stiu daca pot fi insarcinata sau astea sunt semne de menopauza?am facut si un test de sarcina dar a iesit negativ sau poate trebuia sa mai astept cu testul? tin sa va mai spun ca nu iau nici un fel de medicament.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 7pot fi insarcinata?
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 1intarziere menstruatie
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 2Logest - o noua folie
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 1Ciclu intarziere
- 18Sunt insarcinata?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1Intarziere
- 2Menstruație
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei