pateul vegetal... cate calorii are, ingrasa?

buna,
as dori sa stiu cate calorii are pateul vegetal si daca ingrasa...mie imi place f mult si de cativa ani mananc doar din acesta.(in special cel de la cris-tim.stiu ca e facut din soia si are proteine si e mai bun decat pateul de ficat de porc sau vita...dar stiu ca in compozitie are si uleuri vegetale...e-uri, etc..poate ingrasa?
as dori sa stiu cate calorii are pateul vegetal si daca ingrasa...mie imi place f mult si de cativa ani mananc doar din acesta.(in special cel de la cris-tim.stiu ca e facut din soia si are proteine si e mai bun decat pateul de ficat de porc sau vita...dar stiu ca in compozitie are si uleuri vegetale...e-uri, etc..poate ingrasa?
5 comentarii

Nu contine multe glucide si lipide, deci nu prea ingrasa. Uita-te pe cutie, vezi valoarea proteica, calorii etc. N-am de unde sti cate calorii are.

Desi are un gust bun iar intr-o prima faza componentele ti se par ok trebuie sa fim atenti si la celelalte componente(in principal "celebrele E-uri " si alte substante care conserva produsul) pentru ca un consum de lunga durata poate avea efecte negative asupra organismului.Atentie!
Icodin Cristian
Icodin Cristian

Desi are un gust bun iar intr-o prima faza componentele ti se par ok trebuie sa fim atenti si la celelalte componente(in principal "celebrele E-uri " si alte substante care conserva produsul) pentru ca un consum de lunga durata poate avea efecte negative asupra organismului.Atentie!
Icodin Cristian
Icodin Cristian

Icodin Cristian
Icodin Cristian

Icodin Cristian
Icodin Cristian

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa ma ingras
- 2ma ingras din orice!
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 4cate calorii trebuie sa consum zilnic pt a nu ma ingrasa?
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 3sunt prea slaba...
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 8Numar calorii pe zi?
- 6Contraceptive si ingrasare
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 2ingrasare
- 3Lexotanul ingrasa?
- 0Ce sa mananc sa ma ingras?
- 3regim de ingrasare...
- 0SUBPONDERAL - Am indicele masei corporale de 16.05
- 4de mai bine de o luna mama mea a luat foarte mult in greutate
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 5Vreau sa ma ingras
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 0Nu ma pot ingrasa si nu sunt nici dezvoltata
Mai multe informații despre: Caloriile ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: