Pastila uitata! (au trecut mai mult de 12 ore).
Buna iau anticonceptionale logest de un an si 4 luni, nu am patit niciodata pana akum, dar in weekend-ul asta...cu 1 mai..am plecat de acasa si am revenit azi, 2 mai acasa...spre surprinderea mea, am constatat aseara k am uitat anticonceptionalele acasa. Am luat pastila azi pe la ora 4 dupa-masa si trebuia sa o iau aseara la 9. Vineri seara am avut contact sexual si am luat si pastila. Azi am luat-o pe la 4 pe cea uitata iar pe seara vreau sa o iau pe cea de azi la ora obisnuita, 9 seara. Exista vreun risc sa fiu insarcinata? Ce trebuie sa fac in acest caz? Avand in veder k au trecut mai mult de 12 ore? Va rog sa imi raspundeti!!! Sunt foarte stresata!!!Va multumesc anticipat!!
5 comentarii
Am uitat sa mentionez faptul k miercuri am inceput blisterul nou, dupa ce sambata am avut ciclul menstrual normal. Deci am uitat a patra pastila din noul blister. Ajutor..!!!:(
Sta linistita caci nu ai ramas insarcinata.ai procedat corect, in seara aceasta la ora 21 sa iei pilula obisnuita.
Va multumesc frumos...m-am mai linistit...pe prospect am citit k dak trece de 12 ore...si am si avut contact in zilele dinaintea zilei in care am uitat sa iau...atunci e mai mult ca sigur k e sarcina...desi..am mai auzit..k ramai mai greu dak iei anticonceptionale...dupa ce te lasi de ele...multumesc..O seara placuta!!
Buna!.iau diane 35 de ceva timp.luna aceasta trebuia sa incep de alaltaieri un nou blister dupa pauza de 7 zile...am uitat si am inceput de ieri cu pastila de luni. vreau sa stiu daca e posibil sa apara spottingul. ms
Buna ziua!!cred ca am nevoie de un sfat!!!am uitat o pilula, iau cerazete de 2 luni si alaptez!!am uitat-o luni, marti dimineata am avut contact, seara am luat pastila urmatoare, si astazi termin folia de 28, sa continui cu alta folie, sau sa opresc, poate fii o eventuala sarcina???astept raspuns urgent!!!VA ROG!!MULTUMESC!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3o pastila uitata! Ce sa fac in continuare?
- 2comprimat uitat in prima saptamana-contact sexual
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 32 pastile de yaz uitate
- 2Am uitat o pilula
- 2In legatura cu anticonceptionale uitate
- 0am uitat 2 pastile
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 2am uitat 2 pilule
- 0pastila uitata fara contact sexual anterior
- 0Anticonceptional uitat
- 1Anticonceptional uitat
- 3Sangerare anticonceptionale
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 1Ajutor!!!
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
- 0Ajutati-ma! pot rămâne gravidă?
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: