Buna.. luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest

Deci..luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest in saptamana a doua de pastile, adica sambata si duminica..avand contact sexual neprotejat, luni am continnuat cu urmatoarea..avand si o secretie transparenta cu firisoare de sange...iar azi marti, am si ziua ovulatiei...de teama am luat Escapelle..credeti ca pastila si-a facut efectul ? Mentionez ca nu au trecut cele 72 de ore..
3 comentarii

Salut! In mod normal, pastila de Escapelle isi face efectul, deci stai linistita. In schimb incearca te rog sa mergi la un control ginecologic, asa poti sa fii sigura iar medicul te va sfatui cum sa procedezi cu anticonceptionalele (cum sa le reiei corect dupa aceasta pauza).
Iti urez multa sanatate si sa ai grija de tine! Tine-ne la curent cu situatia ta in prezent.
Iti urez multa sanatate si sa ai grija de tine! Tine-ne la curent cu situatia ta in prezent.

Heei, multumesc pt raspuns..Sunt ok, ciclul mi-a venit normal..iar de la acea pastila, nu am avut niciun efect advers

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15marvelon 21
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 3uitat o pastila anticonceptionala
- 5Pastila uitata! (au trecut mai mult de 12 ore).
- 1am uitat sa iau Novynette
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 1pilula uitata 40 minute
- 2Am uitat o pilula
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 32 pilule lipsă
- 4Uitat Logest!
- 1Pastila Karissa omisa. Va rog ajutati'ma!!!!
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Contraceptie!
- 0Ajutor!!! trebuia sa iau pastila si am uitat
- 1Anticonceptionale
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
- 0Pilula contraceptiva pierduta
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: