Pastila omisa in saptamana 3
Buna seara!
As avea si eu o intrebare va rog...utilizez contraceptive yasmin de 4 ani si din pacate am omis o pastila in saptamana 3 luna aceasta, mai exact pastila nr. 3 din saptamana a treia...am luat pastila cu cca 14 ore mai tarziu decat de obicei si am avut contact sexual cu o zi inainte...exista riscul unei sarcini? Ar trebui sa continui administrarea pastilelor fara a mai face cele 7 zile de pauza? Prospectul e putin cam confuz in aceasta privinta...
Multumesc mult.
Ioana.
As avea si eu o intrebare va rog...utilizez contraceptive yasmin de 4 ani si din pacate am omis o pastila in saptamana 3 luna aceasta, mai exact pastila nr. 3 din saptamana a treia...am luat pastila cu cca 14 ore mai tarziu decat de obicei si am avut contact sexual cu o zi inainte...exista riscul unei sarcini? Ar trebui sa continui administrarea pastilelor fara a mai face cele 7 zile de pauza? Prospectul e putin cam confuz in aceasta privinta...
Multumesc mult.
Ioana.
4 comentarii
ia le pe toate, la ora stabilita de tine, si foloseste protectie suplim 7 zile deoarece ai intaziat peste 12 ore. fa si pauza de 7 zile. iti va veni enstruatia pe urma vei incepe blisterul dupa a 7a zi si vei fi protejata e la prima pastila.:*
Multumesc mult, sper sa fie totul in regula asa...nu stiam exact daca pastila din ziua 2 a saptamanii a treia ma va proteja suficient daca am intarziat cu pastila 3...continui blisterul oricum si voi face pauza de 7 zile, sper sa fie in regula asa...
Multumesc.
Multumesc.
eu zic ca erai protejata de la pstluta anterioara cand s a produs actul sexual.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 10uitarea unei pastile
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 3Uitat pastila
- 3uitat 3 pastile in a 2-a saptamana
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3Yasmin si sarcina
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 7administrare yasmine
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 0am uitat 2 pastile
- 5Am vomat o pastila anticonceptionala Yasmin
- 0Am uitat ultima pastila 21
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Mai multe informații despre: yasmine pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: