Pastila omisa in saptamana 3

Buna seara!
As avea si eu o intrebare va rog...utilizez contraceptive yasmin de 4 ani si din pacate am omis o pastila in saptamana 3 luna aceasta, mai exact pastila nr. 3 din saptamana a treia...am luat pastila cu cca 14 ore mai tarziu decat de obicei si am avut contact sexual cu o zi inainte...exista riscul unei sarcini? Ar trebui sa continui administrarea pastilelor fara a mai face cele 7 zile de pauza? Prospectul e putin cam confuz in aceasta privinta...
Multumesc mult.
Ioana.
As avea si eu o intrebare va rog...utilizez contraceptive yasmin de 4 ani si din pacate am omis o pastila in saptamana 3 luna aceasta, mai exact pastila nr. 3 din saptamana a treia...am luat pastila cu cca 14 ore mai tarziu decat de obicei si am avut contact sexual cu o zi inainte...exista riscul unei sarcini? Ar trebui sa continui administrarea pastilelor fara a mai face cele 7 zile de pauza? Prospectul e putin cam confuz in aceasta privinta...
Multumesc mult.
Ioana.
4 comentarii

ia le pe toate, la ora stabilita de tine, si foloseste protectie suplim 7 zile deoarece ai intaziat peste 12 ore. fa si pauza de 7 zile. iti va veni enstruatia pe urma vei incepe blisterul dupa a 7a zi si vei fi protejata e la prima pastila.:*

Multumesc mult, sper sa fie totul in regula asa...nu stiam exact daca pastila din ziua 2 a saptamanii a treia ma va proteja suficient daca am intarziat cu pastila 3...continui blisterul oricum si voi face pauza de 7 zile, sper sa fie in regula asa...
Multumesc.
Multumesc.

eu zic ca erai protejata de la pstluta anterioara cand s a produs actul sexual.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am uitat o pastila... metode contraceptive alternative.. o saptamana sau 2?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 2de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
- 4Anticonceptionale marvelon uitate 2 zile si contact sexual neprotejat
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 4anticonceptionale yasmin
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 5am uitat pilula (ultima pastila din folie)
- 13Am uitat sa iau pastila
- 6Omitere 3 anticonceptionale
- 2am uitat pilula karissa
- 1Pastila Karissa omisa. Va rog ajutati'ma!!!!
- 0Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa
- 0Anticonceptional uitat
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 0Logest
- 0Protectia anticonceptionaleloe
- 0Urgent, va rog - am uitat sa iau o pastila Yaz
- 0Pilula uitata dupa cele 7 zile de pauza
Mai multe informații despre: yasmine pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: