Pastila omisa in saptamana 3

14-08-2012
ioana.l
Nu este medic/terapeut
ioana.l
Buna seara!
As avea si eu o intrebare va rog...utilizez contraceptive yasmin de 4 ani si din pacate am omis o pastila in saptamana 3 luna aceasta, mai exact pastila nr. 3 din saptamana a treia...am luat pastila cu cca 14 ore mai tarziu decat de obicei si am avut contact sexual cu o zi inainte...exista riscul unei sarcini? Ar trebui sa continui administrarea pastilelor fara a mai face cele 7 zile de pauza? Prospectul e putin cam confuz in aceasta privinta...
Multumesc mult.
Ioana.
4 comentarii
0
14-08-2012, ora 19:07
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
ia le pe toate, la ora stabilita de tine, si foloseste protectie suplim 7 zile deoarece ai intaziat peste 12 ore. fa si pauza de 7 zile. iti va veni enstruatia pe urma vei incepe blisterul dupa a 7a zi si vei fi protejata e la prima pastila.:*
0
14-08-2012, ora 19:55
ioana.l
Nu este medic/terapeut
ioana.l
Multumesc mult, sper sa fie totul in regula asa...nu stiam exact daca pastila din ziua 2 a saptamanii a treia ma va proteja suficient daca am intarziat cu pastila 3...continui blisterul oricum si voi face pauza de 7 zile, sper sa fie in regula asa...
Multumesc.
0
14-08-2012, ora 20:33
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
eu zic ca erai protejata de la pstluta anterioara cand s a produs actul sexual.
0
14-08-2012, ora 20:55
ioana.l
Nu este medic/terapeut
ioana.l
Multumesc mult...m-am mai linistit:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul