Ovare micropolichistice si Yasmine
Buna ziua! Am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice acum un an si medicul mi-a prescris Yasmin, cu pauza de o luna la 6 luni. Acum am fost la un alt medic, care mi-a spus ca nu trebuia sa fac pauza si ca Yasmin nu este f. eficient in afectiunea asta, mai ales ca sufar si de acnee. A ramas sa termin folia de Yasmin si de luna viitoare sa Incep cu Chloe. Din cate mi-a zis medicul, Chloe este acelasi lucru cu Diane-35. Este adevarat? Nu as vrea sa mai incep alt tratament ca dupa aceea sa realizez ca nu era bun; din cate am citit pe internet, mai des utilizat este Diane in tratarea ovarelor micropolichistice, de aceea as vrea sa stiu daca este diferit de Chloe sau sunt identice. Multumesc!
3 comentarii
din câte ştiu eu, diane 35 sunt mai frecvent folosite şi ca contraceptive. iar chloe sunt recomandate ca contracepţie atunci când există şi o afecţiune cum este cea a dumneavoastră, atunci fiind nevoie de tratament practic. eu zic să luaţi chloe cum a recomandat medicul, să reveniţi la control peste 6 luni şi dacă nu mai e nevoie de chloe, să vi se recomande atunci ceva mai slab cum a fost yasmin. dar întâi câteva luni de chloe
Multumesc frumos de raspuns, cu siguranta am sa incep tratamentul propus de medicul actual. Mai mult ca si compozitie ma interesa, deoarece medicul mi-a spus ca sunt la fel (Diane si Chloe), numai pretul difera, fiind produse de 2 firme diferite. Informatiile pe internet pot fi confuze, de aceea am mai cerut o parere.
iti recomand un tratament, de multe ori urmat de mine, si cu rezultate sigure, ovule din propolis, garantat intr-o luna de zile, chisturile nu vor mai fi. Insa acesta este un tratament care dizolva chisturile, trateaza efectul nu si cauza, ptr. reglare hormonala ce-l mai indicat este un tratament homeopat personalizat. Tratamentele cu anticonceptionale pot avea efecte adverse in timp.
Ovulele din propolis le poti cumpara de la d-na Liciu Claudia 0722.736.919.
Ovulele din propolis le poti cumpara de la d-na Liciu Claudia 0722.736.919.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 7despre Yasmin
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 5ovare micropolichistice.. pot sa mai fac copii?
- 3anticonceptionale yasmin URGENT
- 6yasmin+nizoral
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 4Un raspuns va rog mult!
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 3ovare micropolichistice
- 1Yasmin si reactiile adverse.
- 1Ovare micropolichistice
- 1Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 1Menstruație prelungită
- 2Sarcina ovare micropolichistice
- 0Ovare micropolichistice
Mai multe informații despre: yasmine ovarele micropolichistice