Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?

Buna ziua. Am candidoza vaginala si o data cu inceperea tratamentului contra Candidei incep si anticonceptionalele Karissa. Tratamentul contra Candidei consta in: Aflamil, Metronidazol si Klion-D 100, in total tratamentul dureaza 10 zile si as dori sa aflu daca anticonceptionalele isi reduc efectul datorita acestor medicamente. Multumesc.
2 comentarii

Buna ziua,
Folosirea Metronidazolului reduce absorbtia contraceptivului, de accea va recomandam ca atunci cand urmati un tratament cu antibiotic sa utilizati prezervativul in timpul actului sexual pe toata perioada tratamentului, plus 4-5 zile dupa incetarea acestuia.
O zi buna!
Folosirea Metronidazolului reduce absorbtia contraceptivului, de accea va recomandam ca atunci cand urmati un tratament cu antibiotic sa utilizati prezervativul in timpul actului sexual pe toata perioada tratamentului, plus 4-5 zile dupa incetarea acestuia.
O zi buna!

Daca am terminat cu Metronidazolul si Aftamil, mai am insa ovule Klion-D 100 insa manifest reactii adverse scrise pe prospect si nu mai continui cu ovulele, exista sansa sa-si fi facut totusi efectul in a scapa de Candida?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Anticonceptionalele un pericol dupa 35 de ani?
- 1Compatibilitate intre anticonceptional si medicamentul timonil retard
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 3lo-femenal este eficient?
- 2despre conceptionale
- 2Anticonceptionalele ingrasa?
- 3pauza de anticonceptionale
- 3contraceptie si tratament acnee
- 3anticonceptionale dupa Escapelle
- 0sarcina, candidoza vaginala
- 2candida? ce alt tratament va rog
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 4anticonceptionale - sfaturi, pareri
- 0Tratament Diane-35
- 0Risc de sarcina ?
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 1secretie maronie inainte de menstruatie si candida
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
Mai multe informații despre: anticonceptionalele candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: