Paraspasm facial si diskhinezie tardiva
Aceasta boala se manifesta prin tremuraturi ale maxilarului si inchiderea repetata a ploapelor.
As dori sa stiu daca este vreun remediu pt aceasta boala care a debutat cu Blefarospasm in urma cu 8 ani, a primit medicatie cu amitriptilina rivotril akineton carbamapezina spasmul acesta manifestindu se cu senzatia de supt deschiderea gurii fara voie incit toata fata devine o grimasa coree a fetei punind -o in incapacitatea de a-si coordona muschii si de a merge singura pe strada deoarece se inchid pleoapele a incercat si injectie cu toxina botulinica dar rezultatul a fost ca a inceput sa tremure si din maxilare mai puternic va rog daca puteti sa ma sfatuiti cu un alt remediu in afara de toxina botulinica mama are numai 64 ani si boala a inceput la 56 multumesc anticipath.
As dori sa stiu daca este vreun remediu pt aceasta boala care a debutat cu Blefarospasm in urma cu 8 ani, a primit medicatie cu amitriptilina rivotril akineton carbamapezina spasmul acesta manifestindu se cu senzatia de supt deschiderea gurii fara voie incit toata fata devine o grimasa coree a fetei punind -o in incapacitatea de a-si coordona muschii si de a merge singura pe strada deoarece se inchid pleoapele a incercat si injectie cu toxina botulinica dar rezultatul a fost ca a inceput sa tremure si din maxilare mai puternic va rog daca puteti sa ma sfatuiti cu un alt remediu in afara de toxina botulinica mama are numai 64 ani si boala a inceput la 56 multumesc anticipath.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor