Palpitatii.Extrasistole.Fibrilatie atriala paroxistica.

12-11-2017
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Acum mai bine de 2 ani au inceput toate.Palpitatiile m.au pus la respect.nu trecea o zi fara sa simt una.si ma speriam al dracului de tare. Pana ajungeam la spital, inima isi revenea.M.au pus la fel si fel de analize. Totul o.k.Am purtat holtere.degeaba. cand le purtam nu aveam palpitatii. Pana acum 3 saptamani. Cand, la 5 dimineata, inima mi.a dat trezirea. Batea al naiba de tare si dereglat.am chemat salvarea, tovarasa de pe salvare insista ca m.am trezit speriat si sa incerc sa ma linistesc.Am cerut ca vreau la spital.cand ma pus in ambulanta si ma monitorizat eram in fibrilatii. Am ajuns am mai stat asa 1 ora la apital si am iesit cu cordarone.
Ma trimis acasa cu propafenona 3/zi, concor 1/2zi si xarelto 20mg 1/zi. Pentru o luna.
Bun...am renuntat la bere la cafea la tutun.bine tigarile doar le.am redus. Mai am si acum episoade de palpitatii insa.CAND MA APLEC SAU INTIND INCEPE SA BATA AIUREA APOI VOMEZ.ACRU. MWREU DUPA PALPITATII VOMEZ. NU MAI STIU CE SI CUM SA FAC CU PALPITATIILE ASTEA CARE SUNT ZILNICE, fie cate o extrasistola fie un ritm dereglat fie batai rrpezi 120bpm in repaos dimineata la trezire.ajutati.ma.au ttecut 2ani si simt ca nu mai pot
34 comentarii 12 Înainte ›
1
12-11-2017, ora 16:52
Dr. Marinescu Mihai
Cardiologie, Galati
Dr. Marinescu Mihai
Buna ziua. Tratament trebuie sa luati toata viata nu doar o luna pentru ca altfel aritmia se va repeta. Puteti lua in continuare Metoprolol cu Propafenona sau Sotalol. Ar fi bine de repetat monitorizarea Holter eventual pentru 48 de ore.
1
12-11-2017, ora 17:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate ai anxietate si te tratezi de inima... Ai facut toate analizele la cardiolg si ti-au dat acea suita de medicamente pentru inima? Au iesit analizele proaste la cardiolog? Nu atunci cand te-ai dus cu salvarea.
0
13-11-2017, ora 09:15
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Mentionez ca atunci cand au aparut primele simptome, acum 2 ani, traversam o perioada stresanta a vietii, beam destul de multa bere(min2l/zi) fumam 2 pachete de tigari. Una peste alta toate au culminat cu un accident rutier(nu puryam centura)si m.am lovit destil de tare cu pieptul in volan.in aceiasi perioada am scos o masea de minte(ingropata sub gingie), DUPA EXTRACTIE AM AVUT PALPITATII ZILNICE, iar anul trecut an luat un 220 intre deetele de la mana stanga.
1
13-11-2017, ora 11:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fa un test de anxietate pe net, orientativ.
1
14-11-2017, ora 00:16
Marina3
Nu este medic/terapeut
Marina3
In situatia sunt si eu.poate vorbim mai multe in privat...sanatate multa.
1
14-11-2017, ora 16:07
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Am facut in test.nu sunt depresiv, nici anxios.
0
14-11-2017, ora 16:33
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Si azi am avut ceva batai aiurea, de scurta durata.dar ca si intensitate e altceva. Sunt momente in care parca mi se iau picioarele, le simt moi. Acum, or fi pe baza de stress sau.
0
14-11-2017, ora 18:39
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Mentionez ca am 35 ani.1.80/84kg.senzatiile de palpitatie si cred eu acum ca si de fibrilatie le.am mai avut si in urma cu 12 ani in urma unei operatii, atunci cand m.an trezit din anestezie. Cateva ore.dar au zis ca este efectul anestezicului. Nus ce sa zic, insa inainte mai suferisem interventii chirurgicale cu anestezie totala si nu am avut simptome din astea la trezire.seara buna. Zilele urmatoare ma duc la control.vedem atunci.
0
15-11-2017, ora 06:51
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Dimineata asta m.am trzit cu un puls mare. 90bpm. Dupa ce am mers si am eliminat lichidele din rinichi, pulsul a revenit la 60bpm.
0
16-11-2017, ora 20:09
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Simt o jena in partea stanga sub coaste, spre inima.parca ma apasa ceva ai imi ia suflu. Nu intotdeauna dar in majotitatea cazurilor.
0
16-11-2017, ora 21:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ia trimitere de la medicul de familie si poate mergi la un medic Gastrolog sa te consulte.
0
17-11-2017, ora 14:58
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
O sa fac o endoscopie. Am mai facut acum 10 ani caand am avut ulcer.ms
0
24-11-2017, ora 19:29
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Asrara am fost la cardiolog.ma simteam cam aiurea de cand am plecat de acasa. Simteam batai in gol.extrasistole. le.a vazut si el cand ma consulta(ecocardiograf). A zis ca nu sunt grave, desi ma sperie ca naibi. Tratament in continuare. Propafenona 3/zi si betaloc 1 dim si jumate seara. Plus 1 banana pe zi.
0
10-02-2018, ora 10:26
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Noutati nu prea sunt. Am schimbat un pic tratamentul. 3 propafenona pe zi plus 1/2 concor.
Sunt zile in care nu resimt nimic(max 3) apoi iar revin palpitatiile(neregulate) care ma termina pshihic pentru cateva ceasuri. Numai bine va doresc
0
28-02-2018, ora 15:17
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
revin dupa ce am tot umblat pe la cabinete.si am umblat, credeti-ma.
Fibrilatia atriala descoperita si verificata prin ekg in criza, este data de ????????????????????????????
D.S.A=defect septral atrial( o gaurica in inimutza)
Ce ma frapeaza este faptul ca a descoperit-o un medic relativ tanar(40 ani), in urma unei ecocardigrafii.
Am facut testul de efort( a iesit ok)
am facut ekg holter 24h- e.aici e buba. puls minim 46 puls maxim 178 si o gasca de extrasistole.
Ce ma frapeaza:-
de aproape 3 ani umblu prin medici, unii somitati in cardiologie si nici unul nu vede acest DSA.
probabil din cauza rapiditatii consultatiei, a lipsei echipamentului de ultima generatie, si a urechii muzicale( este un defect care se si vede dar se si aude intr-un anume fel(suflu sistolic)).
insanatosire grabnica celor ce sufera, si nu va lasati.
0
02-03-2018, ora 00:58
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Am tratament momentan pana la ekg transesofagian urmatoarele
Sotalol 80 cate o jumatate dim si seara
Elisium cate 1 dim si seara
Magnerot cate 1 dim si seara
Ekg trans il fac sapt viitoare.
Mai multe detalii dupa
0
07-03-2018, ora 22:33
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Maine adica 8.03.2018 fac ecocardio transesofagian. Nu stiu daca va fi cu anestezic local si ceva sedativ. Eu asa sper. Apoi voi avea un diagnostic clar.cel putin asa cred, in privinta D.S.A.
Sunt si racit si am si nasul infundat si ma doarr si in gat dar trec si peste asta.
Care dintre voi vrea detalii, intrebati-ma.
Revin cu rezultatul
0
12-03-2018, ora 20:32
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
pe 8.03.2017 sa reprogramat ecocardio. De ce?
Pentru ca domnul docto, r la care m-a trimis cardioloaga mea( el ce trebuia sa imi faca transesofagiana), ma vazut ecocardiografic mai intai si apoi mi-a zis ca nu vede nimic deosebit si ca el nu imi face transesofagiana degeaba, asa ca doamna doctor m-a reprogramat astazi 12.03.2017 la alt medic pentru ecocardiografie transesofagiana.
Asadar.am facut-o. un pic cu emotii, un pic cu frica, dar a trecut. totul tine de pshihic.
Dar sa revin la rezultat:
Poate ma lamureste cineva mai exact ce inseamna
FOP cu sunt intermitent st-dr, fara un mecanism existent. si mai scrie ceva ce nu inteleg.
asadar-pastile sotalol, magnerot si eliquis dim+seara.
3 luni si apoi renunt doar la anticoagulant.
Asadar palpitatiile mele au un diagnostic sigur si deja ma simt mai linistit.
Revin cu raspunsuri, daca imi vor fi solicitate.
0
23-07-2018, ora 07:23
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
A mai trecut ceva timp de la inceputul tratamentului. Ma simt mai bine, dar palpitatiile tot mai exista, mult mai rare, dar exista.
Am mai pus un holter, fibrilatia nu a mai aparut, dar sust extrasistole ventriculare cuplate in bi si tri genism. Nu multe. 76 in 24 de ore.
Continui cu sotalol, eliquis si magnerot.
0
28-08-2018, ora 15:03
alxalx45
Nu este medic/terapeut
alxalx45
Buna acelasi probleme am si eu...
Ma puteti ajuta cu un nr si un nume al Cardiologului?
Va multumesc
0
03-09-2018, ora 20:14
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
tratamentul cu sotalol jumtate dim jumatate seara, anticoagulant eliquis 1 dimineata unul seara si magnerot 1 dim unul seara il continuii pana in decembrie. atunci voi reface ecografia transesofagiana sa vedem daca sa marit FOP.
numai bine.
0
03-09-2018, ora 20:18
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
palpitatii mai am, nu zilnice dar la cateva zile mai am. pulsul nu a mai trecut peste 100bpm. dar mai resimt niste extrasistole(batai in gol)
1
18-10-2018, ora 17:24
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Pana in decembrie cand voi merge la control si voi face iar transesofagiana, mult nu mai este. M-am trezit din somn pe un fond de batai neregulate. Le-am mai avut dar nu asa. Se intampla si ziua dar tin cateva secunde. Nu stiu ce o mai fi. Sa fi avut iar fibrilatii. ?
2
12-01-2019, ora 22:44
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
asadar, transesofagiana iar. dsa-ul este tot acolo, mic, foarte mic, de abia la vazut.
concluzie:continuam cu sotalol 1/2/zi, dim si seara, si eliquis de 5 mg 1 dim 1 seara.
si magnerot 2/zi 15 zile pe luna.
palpitatiile(bataile neregulate) sunt mai rare
0
06-07-2019, ora 22:14
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Au mai scazut ca ai interval. Mai rare si nu asa puternice. Apropo, am degete hipocratice si la maini ai la picioare. De cand ma stiu.
1
05-11-2019, ora 21:13
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Revenind. Fibrilatii 0. Palpitatii , câteva
. Tratament doar sotalol juma dimineata jumătate seara. Si magnerot
.nu credeam sa mai scap vreodata de palpitatii. Asadar, care aveti, hai sa vorbim.
0
05-01-2020, ora 23:06
Gabryella90
Nu este medic/terapeut
Gabryella90
Buna. Nu stiu daca ai sa poti vedea sau raspunde la mesajul acesta dar macar o incerc..
Eu am probleme cu palpitatiile de aproape 3 ani si extrasistolele le am de 2 ani.. doctorii imi spun ca.i stresul si iau betalocant 1.25 in fiecare dimineata. Am cateva zile cand imi masor pulsul dimineata, e la 48 batai. Nici nu stiu ce sa mai cred.
0
06-01-2020, ora 00:28
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
V-am raspuns printr-un mesaj privat. Il puteti citii, intrand in contul dvs. Numai bine
1
06-04-2020, ora 21:57
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic despre starea mea. Pana acum este totul in regula. Mai am din cand in cand palpitatii, dar nu asa de rele ca la inceputuri. Multumesc lui Dumnezeu si doamnei doctor.
0
19-04-2020, ora 11:16
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Update. Azi 19.04.2020, intre 10jumatate si 11 am fost in fibrilatie. Tensiometru o detecta, tensiunea usor marita in timpul crizei ŕespectiv 12 cu 9, puls 90 neregulat.Am vomat tot ce am mancat anterior. Nu beau, nu sunt obez, nu am colesterol marit. Doar fumez, si mai beau cate o cafea din cand in cand. Acum ma simt obosit, am iesit din fibrilatie, pulsul este constant 80bpm.
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •