Durere zona inghinala stanga. Palpitatii inima.
Buna ziua. Acum 1 luna am fost de urgenta la spital din cauza ca ma durea foarte tare partea stanga cu inima. Mi-au facut analize si totul a iesit bine, doctorul de garda spunandu-mi ca a fost decat un atac de panica si o sa-mi treaca. Acum, dupa 1 luna, mai exact acum 3 zile m-a luat iara si m-am dus la medicul de familie de aceasta data. El mi-a dat sa iau Calciu spunandu-mi ca e de la asta. Am luat 2 zile iar ieri a inceput sa ma doara in partea stanga a abdomenului, zona inghinala. Noapte imi chioraie rau intestinele. Nu ma doare la palpare dar tot simt ca ma tine ceva iar plus de asta mai am si palpitatiile cu inima. Eu cred ca am hernie inghinala, deoarece mi se pare umflat un pic, insa mor de frica. Abia acum 3 luni am facut operatie de apendice si nu mai vreau sa trec iara prin chinul prin care am trecut. Va rog fruumos, dati-mi niste sfaturi ceva. Va multumesc.
1 comentarii
Cel mai bun sfat, care sa va liniştească şi sa va ferească de complicaţii este sa mergeţi de urgenta la o evaluare medicala. Cred ca ar trebui început prin a face o ecografie abdominala
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 4microcalculi neobstructivi rinichi stg
- 3am palpitatii la efort marit cauzate de o emotie teama
- 6atac de panica, fobie, agitatie, nervozitate, palpitatii
- 1operat de hernie inghinara
- 7palpitatii si pocnitui in zona inimii
- 4mai sunt virgina
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 14palpitatii, ameteala usoara si vedere incetosata
- 1palpitatii prelungite dupa cazatura scari
- 8analize hormonale
- 4Rosu la faţă
- 1Roseata in zona inghinala
- 5Palpitatii
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 3Hipertensiune arteriala
- 1Palpitatii
- 10Palpitații după masă, extrasistole
- 1Raspunsuri - Mancarime roșeata între testicule și picioare
Mai multe informații despre: Zona inghinala Palpitatiile