Palpitații

19-01-2019
Kattalinn
Nu este medic/terapeut
Kattalinn
Buna ziua, in urma cu 8 luni am avut un atac de panica puternic care m-a trimis la urgenta, am făcut investigații și în afara de o ușoară steatoza hepatică nu am avut nimic, însă după acest episod au urmat altele mai grave, am ajuns la psihiatru și am luat tratament timp de 6 luni, după ce am terminat tratamentul au început să reapară episoadele de atacuri însă acum cu palpitații puternice, am făcut toate analizele cardiologice, teste de efort ecografii cardiologice, ekg-uri nenumărate, și nu au descoperit nimic, am fost la 3medici cardiologi in țară și nu au descoperit nimic, se poate sa fi omis vreun examen cardiologic, am palpitații în ultimă perioada in fiecare zi și cand stau in pat și când fac ceva chiar și când merg pe drum, daca puteți să mă ajutați cu un sfat.
Va mulțumesc
1 comentarii
0
20-01-2019, ora 14:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Palpitatiile sunt somatizari de anxietate. Luati legatura cu medicul dv psihiatru si reluati tratamentul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •