Palpitatii.. simteam ca imi taie respiratia
Buna ziua, am 30ani, am 56kg, 1.6m, ma numesc daniela, am un bebe de 2 anisori.
De camd am nascut, mai exact de la 9luni ale lui bebe nu prea dorm noaptea, ne trezim si de 3 ori si de 8ori pe noapte, nu prea dorm..in noptile cu 3.treziri ma recuperez.
Acum sunt extenuata, si pun pe seama extenuarii aceste palpitatii dar as vrea sa mi ziceti dv daca e asa sau nu..daca e grav sau nu.
Am luat cina, nu foarte copioasa, dar sfarsita cu un dulce, ies afara sa fumez, e foarte frig, inauntru fiind cald..beau o singura gura de suc pepsi (beau rar astfel de sucuri, cafea nu prea beau), si mă apuca palpitatiile atata de urat ca simteam ca imi taie respiratia.
Am mai patit aceasta senzatie la iesirea de la cald la frig, acum cativa ani.
Aceste palpitatii le am mai avut la oboseala mare dar totusi ma sperie ca sunt din ce in ce mai puternice parca.
Poate fi si o anemie aici?
Pana ma dic la un control, va rog sa mi dati un sfat aici, si sa mi spuneti ce analize ar trebui sa imi fac? ekg..atat? altceva?
multumesc!
o zi buna!
De camd am nascut, mai exact de la 9luni ale lui bebe nu prea dorm noaptea, ne trezim si de 3 ori si de 8ori pe noapte, nu prea dorm..in noptile cu 3.treziri ma recuperez.
Acum sunt extenuata, si pun pe seama extenuarii aceste palpitatii dar as vrea sa mi ziceti dv daca e asa sau nu..daca e grav sau nu.
Am luat cina, nu foarte copioasa, dar sfarsita cu un dulce, ies afara sa fumez, e foarte frig, inauntru fiind cald..beau o singura gura de suc pepsi (beau rar astfel de sucuri, cafea nu prea beau), si mă apuca palpitatiile atata de urat ca simteam ca imi taie respiratia.
Am mai patit aceasta senzatie la iesirea de la cald la frig, acum cativa ani.
Aceste palpitatii le am mai avut la oboseala mare dar totusi ma sperie ca sunt din ce in ce mai puternice parca.
Poate fi si o anemie aici?
Pana ma dic la un control, va rog sa mi dati un sfat aici, si sa mi spuneti ce analize ar trebui sa imi fac? ekg..atat? altceva?
multumesc!
o zi buna!
6 comentarii
Bună Daniela ce ai făcut ai fost la ceva controale ai aflat ceva concret?
Sper ca ai fost la cardiolog și ca ești mai bine acum dacă îmi vezi mesajul spune-mi dacă ai aflat cauza palpitatiilor?!?
buna, nu am ajuns din pacate la medic inca..
merg cu copilasul acum, sa il inscriu la medic si sa ii fac niste analize de rutina si apoi incep si cu mine.
ms
merg cu copilasul acum, sa il inscriu la medic si sa ii fac niste analize de rutina si apoi incep si cu mine.
ms
Daniela nu trebuie doar ekg control cardiologic care cuprinde ekg cardiograma tensiune și analize la sânge și după decide doctorul dacă tre sa mai faci ceva mai departe vreun holter ceva. Cum te mai simți mai ai palpitatii???
buna, nu am ajuns la analize inca, am niste probleme in familie si nu dispun de resure sa zic asa. de mers o sa merg sigur, chiar daca nu mai am palpitatiile. Le am mult mai rare si consider ca e datorita faptului ca m am mai odihnit in ultimul timp, sper sa nu deranjez cu aceste informatii, dar am luat melatonina seara la culcare ca sa dorm mai bine si dorm mult mai bine, dorm mai adanc, am o calitate mai buna a somnului si face foarte mult.
Oricum, in cazul meu palpitatiile apareau de la strez fizic si emotional, eram f obosita cand aveam palpitatiile, in cele mai multe cazuri, si cand stateam in frig. chiar ieri a fost putin mai rece si am stat afara putin..cand am intrat inauntru am avut palpitatii. una singura dar e urata si nu e ok..cred eu, nici asa, in astfel de situatii sa le ai.
O sa iti scriu dupa ce imi fac analizele :) sper si eu sa ajung cat mai repede.
problema e ca nu sunt asigurata acum, am lucrat dincolo si de cand sunt aici am stat cu bebe acasa.. analizele nu sunt deloc ieftine daca e sa fac cum trebuie, tot ce trebuie ca sa pot sta linistita 100%. nu mai zic daca trebuie un tratament sau investigatii mai amanuntite..
ce sa facem..romania noastra..
Nu e ok sa compar țarile dar... in uk cel putin, aveam aceste analize gratuite, toate, cu putin timp asteptat binenteles, un 1..2luni si ma chemau sa mi le faca. Pt ca am lucrat, binenteles, dar aici si sa lucrezi, sa fii asigurat, tot nu ti le face nimeni gratuit, analize de sange, ekg, ecocardiograma si sau holter etc..
Oricum, in cazul meu palpitatiile apareau de la strez fizic si emotional, eram f obosita cand aveam palpitatiile, in cele mai multe cazuri, si cand stateam in frig. chiar ieri a fost putin mai rece si am stat afara putin..cand am intrat inauntru am avut palpitatii. una singura dar e urata si nu e ok..cred eu, nici asa, in astfel de situatii sa le ai.
O sa iti scriu dupa ce imi fac analizele :) sper si eu sa ajung cat mai repede.
problema e ca nu sunt asigurata acum, am lucrat dincolo si de cand sunt aici am stat cu bebe acasa.. analizele nu sunt deloc ieftine daca e sa fac cum trebuie, tot ce trebuie ca sa pot sta linistita 100%. nu mai zic daca trebuie un tratament sau investigatii mai amanuntite..
ce sa facem..romania noastra..
Nu e ok sa compar țarile dar... in uk cel putin, aveam aceste analize gratuite, toate, cu putin timp asteptat binenteles, un 1..2luni si ma chemau sa mi le faca. Pt ca am lucrat, binenteles, dar aici si sa lucrezi, sa fii asigurat, tot nu ti le face nimeni gratuit, analize de sange, ekg, ecocardiograma si sau holter etc..
Asa este ai dreptate poate nu e ceva grav. Ce sa zic multă sănătate!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Foarte multe lipoame?
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 4Palpitatii
- 4Palpitatii...?!
- 4palpitatii
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 1palpitatii aritmie
- 5In urma cu 3 ani prezentam usoare palpitatii la inima
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 0Hipertensiune&palpitatii
- 11Palpitatii cand ma aplec sau ridic
- 1Extrasistole
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic
- 1Slabiciune, lipsa aer
- 3Durere apăsătoare în zona inimii
- 4Palpitatii neregulate
- 1Am palpitații toată ziua, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: