Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare
Buna ziua. Am palpitatii de multi ani am fost la dr ecograf si ekg bun, aceste palpitatii s au accentuat mai ales inainte de perioada menstruatiei si o oboseala la modul daca ieseam pe afara 1 h mers normal cu catelul toata ziua eram foarte obosita. Palpitatii daca stau intinsa pe spate sau ma rotesc in pat mai ales pe partea stanga (palpitatii de cateva secunde ca o strivire), daca merg repede am palpitatie deci s au îndesit !În urma cu cateva zile Am avut o usoara ameteala mai degraba simteam ca imi pierd echilibru fara palpitatie m am albit la fața mi am revenit. Insa problema mare este ca nu mai am putere sa stau in picioare simt o epuizare am si o usoara durere de spate lombara dar o fi de la statul in pat. Am fost la urgente colesterol 250 trombocite 464 deci marite tgp marit!! Insa puls hta ekg ecocardiograma bune. Dar ce sa fac ca nu mai am putere sa urc scarile nu mai pot merge mi e greu sa merg sa intind rufe sa fac activitati minore nu pot efectiv. Ma inspaimanta ca nu mai pot iesi din casa am palpitatie si obosesc rau si imi coordonez fiecare pas parca merg asa teleghidata! Unde sa merg ce sa fac? Multumesc
1 comentarii
Buna ziua.
In lipsa unui diagnostic fizic, pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
In lipsa unui diagnostic fizic, pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot exista palpitatii ca simptome ale unei boli de inima?
- 2stari de sufocare, de lesin, cu palpitatii
- 7o problema psihica?
- 4Ceva in gat
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 27oboseala cronica
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 4Palpitatii la 3 min, colesterol marit, granulocite scazute = ?
- 80De ce obosesc asa repede.
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 8Obosesc foarte repede
- 4Stare de oboseala
- 0Oboseala, indiferent de cat dorm
- 10Palpitații și amețeli
- 2Anxietate sau altceva? Cineva cu simptome asemănătoare?
- 11Oboseala, moleșeală, am impresia că am ce e mai rău
- 23Tulburare de anxietate sau probleme cu inima?
- 1Palpitatii
Mai multe informații despre: Oboseala Palpitatiile oboseala prelungita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: