Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare

30-05-2021
rox148
Nu este medic/terapeut
rox148
Buna ziua. Am palpitatii de multi ani am fost la dr ecograf si ekg bun, aceste palpitatii s au accentuat mai ales inainte de perioada menstruatiei si o oboseala la modul daca ieseam pe afara 1 h mers normal cu catelul toata ziua eram foarte obosita. Palpitatii daca stau intinsa pe spate sau ma rotesc in pat mai ales pe partea stanga (palpitatii de cateva secunde ca o strivire), daca merg repede am palpitatie deci s au îndesit !În urma cu cateva zile Am avut o usoara ameteala mai degraba simteam ca imi pierd echilibru fara palpitatie m am albit la fața mi am revenit. Insa problema mare este ca nu mai am putere sa stau in picioare simt o epuizare am si o usoara durere de spate lombara dar o fi de la statul in pat. Am fost la urgente colesterol 250 trombocite 464 deci marite tgp marit!! Insa puls hta ekg ecocardiograma bune. Dar ce sa fac ca nu mai am putere sa urc scarile nu mai pot merge mi e greu sa merg sa intind rufe sa fac activitati minore nu pot efectiv. Ma inspaimanta ca nu mai pot iesi din casa am palpitatie si obosesc rau si imi coordonez fiecare pas parca merg asa teleghidata! Unde sa merg ce sa fac? Multumesc
1 comentarii
1
30-05-2021, ora 15:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
In lipsa unui diagnostic fizic, pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  • Oboseala cronică, semnul unei probleme de sănătate
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  •