Palpitatii.Extrasistole.Fibrilatie atriala paroxistica.

34 comentarii 1 2
0
19-05-2020, ora 00:46
Gabry2020
Nu este medic/terapeut
Gabry2020
Buna. Nu am inteles unde pot Citi mesajul de la tine fiindca nu sunt prea practica aici si nici pe email nu am primit notificare.
Situatia mea pot spune ca este putin mai roza fiindca nu mai am zeci de extrasistole pe zi si noapte, palpitatiile s.au domolit si pot spune ca iau 3 sferturi din betablocant la decizia mea pt ca nu imi permit sa platesc 150€ cardiologul (locuiesc in Italia) fiindca la stat ma sfatuiesc nici sa nu iau tratamentul.. in schimb ma trezesc noaptea cu o stare fffff puternica de moleseala, probabil si speriata iar apoi controlez pulsul si adorm. Dar pot spune ca pulsul e normal din ceia ce simt. Iar asta ma duce la gandul sa nu fie tensiunea prea mica..eu si inainte de acest tratament aveam tensiunea mica acum trat asta favorizeaza sa o scada mai tare. Uite, cum ai spus tu ca te trezeai noaptea din cauza palpitatiilor nu mi s.a intamplat niciodata eu la efort aveam palpitatii si extrasistole. Ei( doctorii) spun ca este o problema cardiaca atunci cand esti in repaus si ai palpitatii. Iar stomacul poate fi alta cauza pentru anumite simptome ale inimii adica extrasistolele. Eu nu m.am controlat la stomac dar sper pe viitor sa o pot face fiindca si eu am aceasta fixatie cum ca as fi bolnava. Conteaza f mult si alimentatia cum este si cat este.. nu stiu daca in cazul tau este recomandat sa faci plimbari lungi sau sa practici vreun sport fiindca si asta te.ar ajuta. Am luat si eu magnerot vero 4 ani in urma recomandat de o dna cardiolog care m.ar fi diagnosticat cu BRD ( bloc de ram drept) nu prea am inteles ce.ar insemna si un pic valvele modificate dar a fost singura din cei zeci de doctori care mi.a dat acest diagnostic si nu stiu ce sa mai cred. Acest BRD italienii l.au gasit si la fiul meu cand l.au inregistrat pt respiratie deci ma gandesc ca totusi acea doamna doctor m.a diagnosticat bine...
La tine cum mai este ?
Multa sanatate !
0
28-05-2020, ora 15:27
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Diagnostic si tratament, doar la medic. Nu se iau betablocante dupa ureche. BRD minor am si eu. Nu e nimic grav, se traieste cu el. Revenind. 150 e nu este o suma mare. Nu stiu ce lucrezi acolo, dar daca 150e reprezinta o problema, e clar ca mai bine ai lucra in tara. Asadar, mergi la medic.
0
22-10-2020, ora 01:56
Gabi83
Nu este medic/terapeut
Gabi83
Salut Cipria! E 1:30 si nu pot sa dorm din cauza acestor palpitatii care ma necajesc deja de cativa ani:( am facut n ekg test de efort ecocardio holter etc. La fel ca si tine numai ca la mine nu se gaseste absolut nimic. Ma regasesc in toate simptomele descrise de tine-la mine se mai activeaza cand ma aplec sau stau pur si simplu intins mai ales cand ma pun la somn.Am 36 ani 2 copii minunati o fetita de 1 an si 3 luni si un baietel de 3 ani si 2 luni cu care nu ma pot juca pt ca incep aceste nenorocite de palpitatii si senzatie de rau instant greata si uneori tremur si transpir instant:( am chemat salvarea de n ori am avut senzatia ca am sa mor..traiesc cu frica asta zi de zi si nu stiu ce sa mai fac.Merg si la psiholog dar pana acum fara rezultat...daca imi poti recomanda medicul la care ai fost ti-as fii foarte recunoscator. Eu sunt din bucuresti!
0
14-02-2024, ora 19:58
Cipria
Nu este medic/terapeut
Cipria
Revin după ceva vreme. Astăzi, 14.02.2024 au reapărut fibrilațiile. O sa le pun pe fond de stres și oboseala. Bătăile sunt neregulate , pulsul este ok, 80bpm, tensiune 10/7, sau 11/8. Vedem ce va urma.
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •