Palpitatii

31-01-2021
Ionutgg
Nu este medic/terapeut
Ionutgg
Buna! Acum 2 ani am suferit un atac de panica, acum de 1 an am nisțe stari foarte ciudate, la ce l mai mic efort am ingreunare de respiratie si inima bate puternic sau repede, mai ales cand ma ridic sau ma aplec, simptomele astea au pauze si revin... cateodata simt ca si cum ar avea inima un spasm brusc care il simt in piept sau in gat, nu stiu cum sa explic senzatie..ca si cum s ar cutremura inima pentru o secunda sau simt o bataie mai puternica a inimii.. Mi e foarte frica ca o sa mor in somn..mi e frica sa adorm. Cine a mai trecut prin asa ceva? Am 18 ani si nu am avut probleme cu inima in trecut... sunt foarte speriat
1 comentarii
0
31-01-2021, ora 13:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti un consult la Cardiolog si daca totul iese bine faceti orientativ un test de anxietate pe net. Pot fi somatizari de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •