Palpitatii, mana amortita, intepaturi inima
Ma numaesc Cristina si am 20 de ani.As avea si eu nevoie de sfatrile si parerile dumneavostra..
Acum 2 ani aveam probleme cu repiratia, respiam greu si aveam o apasare in piept, am fost si am facut ekg si totul a fost bine mi-au spus ca am doar un mic suflu si ca nu e nici o problema, am luat Magne B6 si mi-am revenit, de vreo 2 luni a aparut iar acea apasare in piept si mai puternica, simteam cum ma apasa 2 kg pe piept, am luat iar magneziu si a disparut in cateva zile, insa mai am unele intepaturi sa le zic asa tot in pipet le simt dar nu intr-un punct, le simt imprastiate...aseara m-a intepat inima 40-50 de secunde nu am putut sa ma ridic sau sa respir ptt ca ma intepa foarte tare (sau poate era un muschi...nu stiu), azi de dimineata mi-a dat iar un junghi..am si palpitatii uneori...iar acum imi simt bratul stang amortit, slabit de la umar in jos, nu am furnicaturi...si uneori dar asta mai rar simt o arsura in spate, in stanga, e rara, tine cam un minut dar arde fte tare, nu doare...va rog eu mult sa ma ajutati cu un sfat daca puteti...multumesc din suflet...si mai tin sa mantionez ca ieri am stat in curent si m-am trezit cu dureri de ochi...ma dor la fiecare miscare...si amorteala poate fi de la curent?
Acum 2 ani aveam probleme cu repiratia, respiam greu si aveam o apasare in piept, am fost si am facut ekg si totul a fost bine mi-au spus ca am doar un mic suflu si ca nu e nici o problema, am luat Magne B6 si mi-am revenit, de vreo 2 luni a aparut iar acea apasare in piept si mai puternica, simteam cum ma apasa 2 kg pe piept, am luat iar magneziu si a disparut in cateva zile, insa mai am unele intepaturi sa le zic asa tot in pipet le simt dar nu intr-un punct, le simt imprastiate...aseara m-a intepat inima 40-50 de secunde nu am putut sa ma ridic sau sa respir ptt ca ma intepa foarte tare (sau poate era un muschi...nu stiu), azi de dimineata mi-a dat iar un junghi..am si palpitatii uneori...iar acum imi simt bratul stang amortit, slabit de la umar in jos, nu am furnicaturi...si uneori dar asta mai rar simt o arsura in spate, in stanga, e rara, tine cam un minut dar arde fte tare, nu doare...va rog eu mult sa ma ajutati cu un sfat daca puteti...multumesc din suflet...si mai tin sa mantionez ca ieri am stat in curent si m-am trezit cu dureri de ochi...ma dor la fiecare miscare...si amorteala poate fi de la curent?
2 comentarii
este vorba probabil de atac de panica, anxietate, somatizari, mergeti la psiholog pentru psihoterapie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9insuficienta de aer
- 35Contractii neregulate ale inimii
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 40batai accelerate ale inimii, lipsa aer
- 9Sevraj?
- 12Energizantele si caldura
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 12apasare in piept
- 1Durere in partea inimii in urma mierei
- 7palpitatii si pocnitui in zona inimii
- 5de ceva timp am un puls mai puternic (profund)
- 4Disconfort in zona inimii dar nu in legatura cu ea
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 4am probleme cu inima
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 4palpitatii
- 14Care poate fii cauza pentru care simt asa de tare bataile inimii?
- 8Puls marit palpitatii tahicardie
- 3Hipertensiune arteriala
Mai multe informații despre: Inima Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Palpitații
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: