Oare sunt probleme grave ?
Țin să menționez că am 25 de ani, de 3 ani de zile am un stil de viata foarte dezordonat, dependent de tutun 1 pachet pe zi, cafele, cola, alcool cam în fiecare zi, mâncare mai mut de la fast food am pus pe mine 25 kg în 2 ani, sedentarism, un loc de munca stresant unde lucrez mai mult cu hârtiile decât efort fizic, gânduri că aș putea avea ceva grav care ma macină zi de zi, iar simptomele sunt următoarele ținând cont ca lucrez ture de noapte câte 14 h.Partea de sus a labei piciorului drept o simt amortita de 3 zile, oboseala, câteodată mă ia somnul pe scaun, flacoane și mici scantei care pâlpâie în câmpul vizual, asta doar la lumină mai puternică pe care le am din 2019 câteodată palpitații care durează câteva secunde, pielea din palma stangă și de la călcâi crapă tot timpul și e aspră, am și un fel de tristețe profundă care persistă mai tot timpul probabil de la gândurile că aș avea ceva grav, o stare de ușoară amețeală mai tot timpul, câteodată din senin mi se înfundă urechile și încep să țiuie. Dacă m-ar putea ajuta cineva cu un sfat aș rămâne profund recunoscător. Vă mulțumesc !
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 5obezitate declansata pe fond psihic?
- 3gastrita, palpitatii...
- 10Povestea mea - FA
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 1Palpitatii in zona abdominala
- 0Palpitatii
- 4Amortirea piciorului stang deasupra genunchiului
- 4Amorteala piciorului stang
- 2Palpitatii urmate de intepaturi, ritm cardiac scazut!
- 0Picior amortit
- 34Palpitatii.Extrasistole.Fibrilatie atriala paroxistica.
- 0Când mut privirea brusc uneori apare o Ceață ca o scamă.
- 8Visual Snow(zapada vizuala sau vedere cu purici)
- 2Usturime inima si palpitatii
- 3Palpitatii și simptome ciudate
- 8Ajutor... Dacă are cineva idei, ma înclin în fața voastră
- 5Oboseala cronica și instabilitate
Mai multe informații despre: Sedentarismul amorteala piciorului Palpitatiile oboseala cronica miodezopsii tristete fara motiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: