Oare sunt probleme grave ?

24-03-2022
Nicu221
Nu este medic/terapeut
Nicu221
Țin să menționez că am 25 de ani, de 3 ani de zile am un stil de viata foarte dezordonat, dependent de tutun 1 pachet pe zi, cafele, cola, alcool cam în fiecare zi, mâncare mai mut de la fast food am pus pe mine 25 kg în 2 ani, sedentarism, un loc de munca stresant unde lucrez mai mult cu hârtiile decât efort fizic, gânduri că aș putea avea ceva grav care ma macină zi de zi, iar simptomele sunt următoarele ținând cont ca lucrez ture de noapte câte 14 h.Partea de sus a labei piciorului drept o simt amortita de 3 zile, oboseala, câteodată mă ia somnul pe scaun, flacoane și mici scantei care pâlpâie în câmpul vizual, asta doar la lumină mai puternică pe care le am din 2019 câteodată palpitații care durează câteva secunde, pielea din palma stangă și de la călcâi crapă tot timpul și e aspră, am și un fel de tristețe profundă care persistă mai tot timpul probabil de la gândurile că aș avea ceva grav, o stare de ușoară amețeală mai tot timpul, câteodată din senin mi se înfundă urechile și încep să țiuie. Dacă m-ar putea ajuta cineva cu un sfat aș rămâne profund recunoscător. Vă mulțumesc !
1 comentarii
0
14-10-2022, ora 12:55
J
Nu este medic/terapeut
J
Salut. Ai rezolvat ceva ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.