ovule.. din propolis

ani de zile am avut candida si orice tratament urmam nu dadea rezultate...insa am incercat ovulele din propolis si mi-a trecut de tot..acuma nu mai am candida...
3 comentarii

Buna!
Numele meu e Alina si am 22 de ani.Acum 2 saptamani am facut o analiza a secretiei. Aveam o secretie abundenta, de culoare alba, mancarimi ale zonei genitale si cateodata arsuri si de asemenea inrosirea zonei. Rezultatul a fost urmatorul: epitelii-numeroase, leucocite-numeroase, mucus-frecvent, flora gr2; frecventi bacic doderlim, relativ frecvent mobiluncu(sau ceva asemanator). Am urmat un tratament cu doxiciclina, flucovim atat eu cat si partenerul meu, iar eu in plus si ovule polygynax. Pt cateva zile am crezut ca am scapat dar se pare ca problema a aparut, si nu stiu ce sa fac. O sa ma duc la doctor dar as vrea sa stiu daca ati patit asa ceva si ce ar putea fi.
Numele meu e Alina si am 22 de ani.Acum 2 saptamani am facut o analiza a secretiei. Aveam o secretie abundenta, de culoare alba, mancarimi ale zonei genitale si cateodata arsuri si de asemenea inrosirea zonei. Rezultatul a fost urmatorul: epitelii-numeroase, leucocite-numeroase, mucus-frecvent, flora gr2; frecventi bacic doderlim, relativ frecvent mobiluncu(sau ceva asemanator). Am urmat un tratament cu doxiciclina, flucovim atat eu cat si partenerul meu, iar eu in plus si ovule polygynax. Pt cateva zile am crezut ca am scapat dar se pare ca problema a aparut, si nu stiu ce sa fac. O sa ma duc la doctor dar as vrea sa stiu daca ati patit asa ceva si ce ar putea fi.

As fi foarte ineresat de ovulele cu propolis. Le-ati cumparat gata facute de la farmacie ? De la care ? Sau a existat o reteta ?

ovulele cu propolis le poti cumpara direct de pe internet, fara reteta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament naturist pt dureri la menstruatie?
- 3tratament naturist... reumatism
- 4tratament pt ambii parteneri
- 8secretie rozalie spre rosie, cumva reactie adversa a tratamentului?
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 5Tratament naturist scleroza multipla
- 2Produse naturiste adjuvante in tratamentul bolilor neoplazice
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 4Puterea plantelor exista sau doar mit?!?
- 5Tratament naturist pentru o stare de bine psihica, emotionala, linistire eficient?
- 2Intrerupere tratament ovule
- 2plantele medicinale un miracol!!!
- 2tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 2Intrebare tratament cu ovule vaginale
- 0Zifex duo ovule
- 4Infecție vaginală
- 0Tratament candida
- 0Irigator la tratament cu ovule?
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale Medicina naturista
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: