secretie rozalie spre rosie, cumva reactie adversa a tratamentului?
iubita are candida si in urma tratamentului pe care l-a inceput sambata cu ovule, s-a trezit cu o secretie rozalie spre rosu. intrebarea mea : este cumva vreo reactie adversa a tratamentului cu ovule? ca de protejat ne-am protejat mereu, nici macar o penetrare nu am facut fara prezervativ, deci e exclus riscul unei sarcini!
8 comentarii
ca sa va raspunda un medic,
precizati DACA pe perioada tratamentului..ati mai facut-o?!?
precizati DACA pe perioada tratamentului..ati mai facut-o?!?
buna dimineata!
Nu am mai facut dragoste pe perioada tratamentului. De sambata l-a inceput! astept raspuns!
O zii buna!
Nu am mai facut dragoste pe perioada tratamentului. De sambata l-a inceput! astept raspuns!
O zii buna!
Secretia vaginala poate lua culoarea ovulelor. Banuiesc ca acestea nu au culoarea roz, asa ca cel mai bine ar fi sa opriiti tratamentul daca secretia continua sa fie roz-rosie si sa mergeti la un ginecolog.
multumesc mult doamna doctor. doar aseara a fost rosie secretia, azi mi-a zis ca e normala cum era si inainte. e ok acum!?? astept un raspuns. numai bine doamna doctor
Poate continua tratamentul, dar nu e normala o secretie rozalie, asa ca dupa ce termina tratamentul e bine sa mearga la ginecolog si la o saptamana dupa tratament sa faca un examen de secretie vaginala. Anual, trebuie facut si examenul Babes Papanicolau, pentru depsitarea precoce a cancerului de col uterin. In functie de varsta iubitei, cel mai bine pana in 26 de ani, ea poate face si vaccin anti HPV.
Daca aveti contact sexual fara prezervativ, trebuie sa va tratati si dvs. Candida se poate lua de asemenea prin practicarea sexului oral. Mai sunt si alte cauze, cum ar fi tratamentul antibiotic mai indelungat, diabetul zaharat, etc, nu cred ca este cazul aici.
pai asteptam 25-26 sa ii vina menstruatia, apoi se duce la analize ! la babes-papanicolau si daca e ii zic sa faca si vaccinul anti-hpv. nu am facut sex inca, mai astept a 7-8a zii de tratament, acum este de abia a 4-a zii. multumesc mult de sfaturi !
daca fac sex in a8-a, a9-a zii e ok? este vreun risc? ca e perioada nefertila si vreau sa fac si eu fara prezervativ pentru prima data in 3 luni! ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Secretie vaginala
- 3expicatii analize secretie vaginala
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 1am o boala genitala si nu stiu daca este transmisibila
- 3Postinor 2 si imediat o secretie maronie
- 6urgent! Secretie maro dupa primul act sexual
- 7secretii vaginale gelatinoase
- 1rezultate secretie vaginala si papanicolau
- 0Secretii vaginale
- 1Secretii vaginale
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 5Spalaturi vaginale si infectiile
- 1Secretie vaginala normala
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 0ovule
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 0Interpretare analize secretii vaginale
- 0Meclon ovule 100mg/500mg
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: