este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?

Am facut papanicolau si a iesit bine(asa a spus doamna doctor). Apoi am facut colposcopie (rezultat: colpita nespecifica) si am primit tratament cu polygynax si cervugid ovule. Mi s-a spus sa fac tratamentul aproximativ o luna si sa iau unu dimineata si unu seara. Intrebarile mele sunt:
-este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi(polygynax dimineata si cervugid seara..sau invers)???
-tratamentul il fac continuu (24 de zile) sau fac pauza?
-daca imi vine menstruatia ma opresc?
Multumesc anticipat.
-este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi(polygynax dimineata si cervugid seara..sau invers)???
-tratamentul il fac continuu (24 de zile) sau fac pauza?
-daca imi vine menstruatia ma opresc?
Multumesc anticipat.
3 comentarii

Buna ziua, este indicat sa respectati tratamentul medicului OG care v-a consultat. Tratamentul cu ovule il intrerupeti dc apare menstruatia si il reluati dupa ce se termina. Daca medicul a precizat 0 luna, o luna faceti tratamentul.

Multumesc. mai am o intrebare. am uitat sa o intreb pe doamna doctor, iar pe net unii zic da..unii nu.
Am voie sau nu sa ma spal in interior pe durata tratamentului?? Mi se pare neigienic sa nu o fac. Asta ar insemna sa "aduc" tot felul de bacterii cu fiecare ovul introdus.Sper sa mi se raspunda.
Am voie sau nu sa ma spal in interior pe durata tratamentului?? Mi se pare neigienic sa nu o fac. Asta ar insemna sa "aduc" tot felul de bacterii cu fiecare ovul introdus.Sper sa mi se raspunda.

Sper sa imi raspunda un medic. Nu vreau tot felul de pareri de la persoane care nu sunt avizate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3papanicolau si depistare bts
- 2Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
- 9interpretare test Papanicolau si examen bacteriologic
- 4tratament pt ambii parteneri
- 5testul papanicolau la cat timp trebuie facut?
- 5rezultat test papanicolau
- 3interpretate papanicolau - urgent - hpv?
- 8ovulele pharmatex... dupa cat timp se poate urina fara pericolul de a elimina ovulul?
- 0rezultate Papanicolau
- 2Testul Babes-Papanicolau
- 3rezultat papanicolau
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 1interpretare test papanicolau
- 2Rog interpretare test Papanicolau.Sunt in strainatate si am pierdut nr de tel al dr meu.
- 0Inerpretare papanicolau
- 0low grade squamous intraepithelial lesion
- 0Ex. microscopic pe frotiu + Test B Papanicolau
- 0Rezultate Papanicolau
- 0Meclon ovule 100mg/500mg
- 1Cum mi- a ieșit testul papanicolau
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale Testul Papanicolau Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: