Tratament naturist pentru o stare de bine psihica, emotionala, linistire eficient?
Buna ziua.Stiti cumva un tratament bun, dar nu foarte costisitor, eficient naturist pentru o stare de bine, o stare psihica buna, mai ales relaxare, alungarea ticurilor, obsesiilor, buna pentru sistemul nervos, sanatate psihica etc?Am incercat pana acum doar multivitamine si minerale +ginseng..Ma gandesc sa iau si ulei de lavanda.Mentionez ceva important, uitasem, ceva, iau tratament medicamentos impotriva TOC, depresiei, fobiilor etc.Ce produse imi recomandati?
Va multumesc foarte mult
Respect si sanatate!
Va multumesc foarte mult
Respect si sanatate!
5 comentarii
NIMIC...urmeaza-ti tratamentul prescris
NU le amesteca, dupa "ureche"...
unele scad tensiunea ex.calmepam-ul..si s-ar putea sa-ti faca rau
sanatate maxima
si
sigur ai mai scris..
NU le amesteca, dupa "ureche"...
unele scad tensiunea ex.calmepam-ul..si s-ar putea sa-ti faca rau
sanatate maxima
si
sigur ai mai scris..
Buna seara.Nu ma refeream la calmepam ci la cele naturiste(nu stiu despre calmepam) de la companii traditionale, eventual ceaiuri, tincturi, extract din plante.Am vazut ca unii medici recomanda terapiile complementare.Ma mai gandesc.Zi buna
hmmm:D
hmmm:D
Am uitat sa spun, ca, tratamentul psihiatric mai degraba e aducator de reactii adverse, luare in greutate etc.Decat sa faca bine mai mult face rau.Nu prea mai am incredere in pastilele psihiatrilor de la o vreme.Inainte da.Ma bazez pe naturiste si pe psihoterapie(normala si ortodoxa)
geentager, Tinctura sau ceaiul de TALPA GASTII ESTE ABSOLUT FENOMENAL, poti lua in combinatie cu paducel, talpa gastii se gaseste in zonele paduroase, poate fi achizitonata de la plafar si nu e scumpa, poti citi despre ea pe internet, este indicata ca si tonic nervos, eu am folosit si este ok.
0
29-05-2020, ora 15:18
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti
Buna ziua.
Da exista tratamente naturiste cu rezultate foarte bune. Daca luati alte medicamente trebuie luate la o diferenta de 1 ora fata de medicamentele prescrise. Va recomanda si o biorezonanta la cabinet Lacrima Naturii unde se vede cauza si primiti tratamentul personalizat pentru problema cu care va confruntati. Apelati cu incredere.
Da exista tratamente naturiste cu rezultate foarte bune. Daca luati alte medicamente trebuie luate la o diferenta de 1 ora fata de medicamentele prescrise. Va recomanda si o biorezonanta la cabinet Lacrima Naturii unde se vede cauza si primiti tratamentul personalizat pentru problema cu care va confruntati. Apelati cu incredere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratamentele naturiste
- 5surditate brusc instalata + acufene - tratament naturist?
- 3tratament naturist pentru Candidoza
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 4Planta Muma Padurii
- 6tratamente naturiste de orice fel, dar eficiente
- 3Tratament naturist pentru migrene
- 4Programul national de sanatate mintala
- 4Tratament naturist pentru urmatoarele boli cardiovasculare
- 2tratamentul naturist ajuta ?
- 0radacina de rubarb (asiatic), si plantele din essiac
- 23Medicina naturista
- 5Tratament naturist scleroza multipla
- 5Regimul alimentar pentru noi.. asupra sanatatii mentale
- 22Strategie Sanatate Mentala-2013
- 4Tratament naturist pentru cancer
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 19BioBran 1000 si ceai Essiac... cancer pancreas
- 3Tanakan sau Bilomag forte
Mai multe informații despre: Medicina naturista Sanatatea mentala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: