Infecție vaginală
Bună seara. Mi-a recomandat un medic ginecolog crema Canesten pt a mă da în zona intimă, un ovul și 3 pastile diflucan. M-am dat cu cremă în zona vaginului, apoi până să mă bag în pat mi-am introdus și ovulul. Acum câteva minute m-am ridicat și a curs o mică cantitate din ovul. Acum că m-am întins înapoi, tot curge. E normal? Sper doar ca asta să nu-mi încetinească vindecarea..
4 comentarii
Buna ziua. Ovulele se pun seara, la culcare si nu va mai ridicati din pat. Puneti tampon sa se scurga.
Și crema canesten spune că se folosește cutanat, adică pe piele. Presupun că nu trebuie introdusă și în vagin. Eu am pus doar pe piele..
Bună ziua. Am și eu o întrebare la voi.!! Am făcut luna asta niște analize și mi-a ieșit ureaplasma. Inafara de antibiotic augmentin și ovule ce as mai putea face pentru a scăpa? Și apropo.. ma interesează, dacă pot sa rămân insarcinata cu aceasta bacterie. Și de unde as fi putut sa o iau? Offf. Iar stres. :( eu sunt în Germania. Am niște ovule la mine.. nu s-ar putea face nimic? Și ovulele le pot folosi când sunt la menstruatie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ovule.. din propolis
- 4tratament pt ambii parteneri
- 3vegetatii veneriene...cum sa fac sa imi treaca?
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 3Cervugid Ovule...urgent...
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 0ovule
- 0ovulele si contactul sexual
- 0Gynophilus SR2
- 0Macmiror ovule
- 1Ovulele pot afecta fertilitatea?
- 0Tratament candida
- 0Meclon ovule 100mg/500mg
- 0Irigator la tratament cu ovule?
- 0Interacționează ovulele vaginale cu medicamentele?
- 1Klion-D ovule și menstruația
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: