Infecție vaginală

04-02-2021
_elena.nicoleta
Nu este medic/terapeut
_elena.nicoleta
Bună seara. Mi-a recomandat un medic ginecolog crema Canesten pt a mă da în zona intimă, un ovul și 3 pastile diflucan. M-am dat cu cremă în zona vaginului, apoi până să mă bag în pat mi-am introdus și ovulul. Acum câteva minute m-am ridicat și a curs o mică cantitate din ovul. Acum că m-am întins înapoi, tot curge. E normal? Sper doar ca asta să nu-mi încetinească vindecarea..
4 comentarii
1
04-02-2021, ora 15:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Ovulele se pun seara, la culcare si nu va mai ridicati din pat. Puneti tampon sa se scurga.
0
04-02-2021, ora 16:22
_elena.nicoleta
Nu este medic/terapeut
_elena.nicoleta
Și crema canesten spune că se folosește cutanat, adică pe piele. Presupun că nu trebuie introdusă și în vagin. Eu am pus doar pe piele..
1
04-02-2021, ora 18:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E bine.
0
28-07-2021, ora 13:19
Eliza3017
Nu este medic/terapeut
Eliza3017
Bună ziua. Am și eu o întrebare la voi.!! Am făcut luna asta niște analize și mi-a ieșit ureaplasma. Inafara de antibiotic augmentin și ovule ce as mai putea face pentru a scăpa? Și apropo.. ma interesează, dacă pot sa rămân insarcinata cu aceasta bacterie. Și de unde as fi putut sa o iau? Offf. Iar stres. :( eu sunt în Germania. Am niște ovule la mine.. nu s-ar putea face nimic? Și ovulele le pot folosi când sunt la menstruatie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: