Intrerupere tratament ovule

Buna ziua,
In urma unui consult ginecologic mi-au fost prescrise 3 luni de tratament, 12 zile cu ovule Cervucid, urmate de 2 luni cu cate 15 ovule Cerviron. Dupa prima luna am intrerupt tratamentul. Ce ar trebui sa fac? Sa reiau tratamentul de unde am ramas sau sa incep din nou? Tin sa mentionez ca am fost diagnosticata cu cobacili gram variabili.
Va multumesc!
In urma unui consult ginecologic mi-au fost prescrise 3 luni de tratament, 12 zile cu ovule Cervucid, urmate de 2 luni cu cate 15 ovule Cerviron. Dupa prima luna am intrerupt tratamentul. Ce ar trebui sa fac? Sa reiau tratamentul de unde am ramas sau sa incep din nou? Tin sa mentionez ca am fost diagnosticata cu cobacili gram variabili.
Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua,
Cel mai indicat este sa va mergeti la medicul care va recomandat acest tratament.
O zi frumoasa!
Cel mai indicat este sa va mergeti la medicul care va recomandat acest tratament.
O zi frumoasa!

Am inteles. Si totusi credeti ca daca as urma tratamentul as putea avea vreo reactie adversa? Din cate am citit nu sunt reactii adverse la aceste ovule. Cu siguranta voi merge la un control cand ma intorc in tara.
Va multumesc frumos!
O zi buna!
Va multumesc frumos!
O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu ovule... nelamuriri
- 3menstruatia si vaginita bacteriana... cum si cand iau tratamentul?
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 13Macmiror in sarcina
- 4tratament candida si menstruatia
- 1ovule si contact cu partenerul
- 4alergie sau candidoza
- 8secretie rozalie spre rosie, cumva reactie adversa a tratamentului?
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 4Afecteaza cu ceva tratam. cu clotrimazol ovule de doar 3 zile inaintea unei fecundari?
- 3am inghitit ovule
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 0Zifex duo ovule
- 0Meclon ovule 100mg/500mg
- 0Meclon si Macmiror
- 0Interacționează ovulele vaginale cu medicamentele?
- 1Klion-D ovule și menstruația
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: