ovarul distrofic cauza tenului acneic?
Fetita mea are un ten acneic cu probleme.nu pot spune ca am incercat toate posibilitatile, in afara de cateva produse naturiste de la yvves rocher, care pe moment dau rezultate dar atat.UN medic ginecolog i-a spus ca are un ovar distrofic si ca asta ar fi cauza tenului ei incarcat!Vreau daca se poate sa primesc cateva sfaturi de la persoane competente sau care s-au confruntat cu asa ceva.Multumesc anticipat!
5 comentarii
distrofia ovariana sau sindromul ovarelor polichistice este cu siguranta motivul acneei. iti spun pt ca si eu am trecut prin asta, si a fost groaznic, mi se umpluse fata de cosuri. am incercat initial o gramada de produse anti-acneice, de la gerovital, de la vichy, de la la roche posay. si n-a functionat nimic, cauza fiind una interna. din cate stiu, singura solutie ramane luarea de anticonceptionale pe o perioada de 6-12 luni. ca si produse, de ingrijire, pot sa-ti recomand ce mi-a facut mie mai bine si anume brevoxyl (un anti-bacterian, dar s-ar putea ca in prezent sa tb sa fie prescris de medic) si de la bioderma sebium ser. dar repet, trebuie mai intai tratata cauza interna, altfel n-o sa vada mari modificari.
Multumesc mult!stiu ca anticonceptionalele sunt raspunsul la problema ei dar ma cam feresc de ele sa nu se ingrase.asa ca intrebsi eu pe oricine s-a confruntat cu asa ceva si poate gasesc o solutie mai usor de tolerat, pentru o fata de 16 ani! Va multumesc si mai astept sfaturi:-)
Din pacate nu va scapa de acnee daca are ovar polichistic decat cu anticonceptionale.
Problema este hormonala si prin urmare tot hormonal trebuie tratata.
Problema este hormonala si prin urmare tot hormonal trebuie tratata.
Multumesc, dar daca incerc cu produse homeopate?
Sindromul ovarului polichistic este foarte greu de tratat chiar si medicamentos, in sensul ca revine tot timpul.
Puteti incerca si hemeopat dar in combinatie cu anticonceptionale ori alt tratament medicamentos pentru ovar polichistic. Doar singur, tratamentul hemeopat nu va da rezultate, pe cand anticonceptionalele dau rezultate din prima luna de administrare impotriva chisturilor, iar asupra acneei in 3- 6 luni.
Puteti incerca si hemeopat dar in combinatie cu anticonceptionale ori alt tratament medicamentos pentru ovar polichistic. Doar singur, tratamentul hemeopat nu va da rezultate, pe cand anticonceptionalele dau rezultate din prima luna de administrare impotriva chisturilor, iar asupra acneei in 3- 6 luni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4legatura dintre viata sexuala si acnee
- 2fondul de ten si acneea
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 6acnee poliforma- cer ajutor concret si vizibil
- 3fata mea e varza
- 2Probleme dermatologice.
- 4Diane 35 impotriva acneei dar in acelasi beau si mult lapte dulce...
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 63Acnee-sunt disperata!
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 9tratament demodex
- 2Acnee rozacee?
- 0Acnee moderata
- 2acnee furuncul
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 1yasmin in tratarea acneei
- 0Acnee sau ce vrea ea sa fie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: