am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata
buna ziua am si eu o problema: am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata...o acnee de toata frumusetea.. am fost la doctor la endocrinolog dermatolog am facut analize si mi-au iesit bine, mi s-a dat retin a si dianne 35, , insa le iau de 10 zile si nicio imbunatatire... intrebarea mea este: dupa cat timp pot vede efectele anticonceptionalelor dianne?
6 comentarii
va multumesc pentru raspuns, am uitat sa va spun ca in combinatie cu dianne 35 mi-au dat sa iau si spironolactona..insa nu am luat pentru ca am citit pe prospect si mi sa parut ciudat..pentru ce se utilizeaza...ce parere aveti? ma ajuta daca il iau?!!
Daca medicul care v-a recomandat tratamentul a apreciat ca va ajuta...
buna seara, de vreo 6 ani ma confrunt cu acneea atata timp cat fac tratamentu dispar si ele dupa terminarea tratamentului apar din nou, acuma am facut echo si am pe ovarul drept cateva chisturi, dupa acest echo dermatologu mia dat un tratament cu roaccutane, erifluid, sbium akn, isotrexin si anticonceptionale, ceea ce nu sunt eu lamurita e acest tratament cu roaccutane si anticonceptionalele dv ce ma sfatuiti. sunt din constanta, am 24 de ani f.. va multumesc
Eu va sfatuiesc sa NU faceti tratamentul cu Roaccutane!
Buna ziua. As avea rugamintea sa-mi spuneti daca pot sa interactionez Diane 35 cu Acneon de la Walmark, in cazul in care amandoua sunt destinate pentru tratarea acneei. Astept un raspuns, multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Acnee
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 3acneea si Diane 35
- 3ciclu dereglat !
- 2Probleme dermatologice.
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 3contraceptie si tratament acnee
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 0acnee si piele care se cojeste
- 18Acneea - o mare problemă!
- 0Acnee moderata
- 5acnee stafilococica
- 1Diane 35-ceva imi este neclar
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 1acnee, pete, vergeturi
- 0alergie prin acnee
- 2Acnee moderată
- 5Acnee sau foliculită cronică
- 1Acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: