am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata

07-05-2010
kris_tinuka
Nu este medic/terapeut
kris_tinuka
buna ziua am si eu o problema: am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata...o acnee de toata frumusetea.. am fost la doctor la endocrinolog dermatolog am facut analize si mi-au iesit bine, mi s-a dat retin a si dianne 35, , insa le iau de 10 zile si nicio imbunatatire... intrebarea mea este: dupa cat timp pot vede efectele anticonceptionalelor dianne?
6 comentarii
0
16-05-2010, ora 11:51
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Dupa o luna de tratament.
0
17-05-2010, ora 12:48
kris_tinuka
Nu este medic/terapeut
kris_tinuka
va multumesc pentru raspuns, am uitat sa va spun ca in combinatie cu dianne 35 mi-au dat sa iau si spironolactona..insa nu am luat pentru ca am citit pe prospect si mi sa parut ciudat..pentru ce se utilizeaza...ce parere aveti? ma ajuta daca il iau?!!
0
20-05-2010, ora 15:32
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca medicul care v-a recomandat tratamentul a apreciat ca va ajuta...
0
29-11-2010, ora 20:41
andreeapetre
Nu este medic/terapeut
andreeapetre
buna seara, de vreo 6 ani ma confrunt cu acneea atata timp cat fac tratamentu dispar si ele dupa terminarea tratamentului apar din nou, acuma am facut echo si am pe ovarul drept cateva chisturi, dupa acest echo dermatologu mia dat un tratament cu roaccutane, erifluid, sbium akn, isotrexin si anticonceptionale, ceea ce nu sunt eu lamurita e acest tratament cu roaccutane si anticonceptionalele dv ce ma sfatuiti. sunt din constanta, am 24 de ani f.. va multumesc
0
01-12-2010, ora 20:02
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Eu va sfatuiesc sa NU faceti tratamentul cu Roaccutane!
0
09-05-2011, ora 13:57
Anyla
Nu este medic/terapeut
Anyla
Buna ziua. As avea rugamintea sa-mi spuneti daca pot sa interactionez Diane 35 cu Acneon de la Walmark, in cazul in care amandoua sunt destinate pentru tratarea acneei. Astept un raspuns, multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •