Otita-revenirea auzului
Buna ziua! De vinerea trecuta am probleme cu otita, a inceput prin scurgerea unui lichid galbui din ureche, care acum s-a mai oprit, curge dar mai rar.Am fost la medicul de familie si am primit:
EURESPAL, ZINAT, FLAMEXIN pentru ca am si o tuse cam persistenta.Urechea nu mai curge atat de mult si intens ci are episoade de scurta durata, durere nu mai exista, doar ca a ramas problema cu auzul, adica pesoana cu care port o discutie trebuie sa vorbeasca tare sau sa fie langa mine, volumul la tv dat cam tare.
Credeti ca aceste medicamente ma pot ajuta sau ce s-ar putea face pentru revenirea auzului?
Cineva spunea ca as putea pune si apa oxigenata, dar nu am incercat.La ORL ajung tocmai vineri sau luni, caci sunt programari facute.
EURESPAL, ZINAT, FLAMEXIN pentru ca am si o tuse cam persistenta.Urechea nu mai curge atat de mult si intens ci are episoade de scurta durata, durere nu mai exista, doar ca a ramas problema cu auzul, adica pesoana cu care port o discutie trebuie sa vorbeasca tare sau sa fie langa mine, volumul la tv dat cam tare.
Credeti ca aceste medicamente ma pot ajuta sau ce s-ar putea face pentru revenirea auzului?
Cineva spunea ca as putea pune si apa oxigenata, dar nu am incercat.La ORL ajung tocmai vineri sau luni, caci sunt programari facute.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2aparat auditiv
- 2Ureche infundata si cu cealalta aud slab
- 2ecou in ureche si diminuarea auzului
- 0Durere de dupa otita
- 1Otite repetate copil 2 ani
- 1auz slab
- 2Otite foarte frecvente
- 4Urechi înfundate
- 0Otita care afecteaza auzul
- 3Otita, secretii cu sânge.
- 1Otita supurata la copil de varsta 1 an si 6 luni
- 1Sechele post-otitice
- 2Bebeluș 2 saptamani
- 0Examen otic si cultura fungi
- 0Trauma sonora, ce ar fi de facut si se poate remedia in timp ?
- 4Otita cu bacteria Pseudomonas aeruginosa
- 14Otita supurata, hipoacuzie de transmisie severa
- 4Copil de 2 ani cu infectie la urechi care nu mamanca sau bea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: