Va rog din suflet un sfat!!! ma doare capul, am stari de iritabilitate, ochi uscati, greata
Buna ziua tuturor, sunt in vacanta, prima zi… nu ma simt deloc bine in ultima perioada si am spus ca imi va face bine o vacanta. Am facut si RMN cerebral si cervical, am fost la neuro, reumato, ORL( am o otita nesupurata, am urmat tratament cu OTIS-T si OTICSUN). Am ajuns si la spital, analize ok, doar o deshidratare pentru care am urmat tratament cu Controloc, Normix, metoclopramid. Simptomele pe care le am sunt: ma doare capul, am stari foarte mari de iritabilitate, nici nu pot sa ma bucur de vacanta, imi vine sa stau doar in apartament de la rauri, ochi uscati, ureche infundata, simt ca am ceva in gat si imi este greata, dureri in mana stanga, genunchi, si in zona gatului pana la umar, stari de voma… nu inteleg ce sa mai fac pentru atatea dureri, am si atacuri de panica si ma panichez cand vad ca imi e rau… va rog un sfat? Nu mai stiu ce sa mai iau si ce sa mai fac… unde sa mai merg
4 comentarii
Buna.
Pentru ochii uscati se dau niste lacrimi artificiale de la oftalmolog.
Faceti control amanuntit de ochi. Probabil de acolo provin si durerile de cap sau de la ventilator, aer conditionat. Depinde si de varsta pe care o aveti. De la o anumita varsta e posibil sa aveti ochii uscati si sa fie nevoie de lacrimi.
Pentru greata mergeti sa va vada un gastroenterolog. Emetiralul ajuta.
Pentru atacuri de panica si iritabilitate, un psihiatru. Exista tratament. Se ia un antidepresiv.
Pentru ochii uscati se dau niste lacrimi artificiale de la oftalmolog.
Faceti control amanuntit de ochi. Probabil de acolo provin si durerile de cap sau de la ventilator, aer conditionat. Depinde si de varsta pe care o aveti. De la o anumita varsta e posibil sa aveti ochii uscati si sa fie nevoie de lacrimi.
Pentru greata mergeti sa va vada un gastroenterolog. Emetiralul ajuta.
Pentru atacuri de panica si iritabilitate, un psihiatru. Exista tratament. Se ia un antidepresiv.
Am incercat foarte multe antidepresive… cipralex, serlift, analfranil si tot asa… imi fac mai rau
Am 21.. ma panichez foarte tare cand imi vine sa vomit. Am mereu urechea infundata, greata, diaree, palpitatii si deshidratare cand ma trezesc
Luati niste Emetiral daca aveti greata.
Trebuie insistat cu tratamentul pentru anxietate pana gasiti ceva potrivit. Unii incearca 10-20 tratamente dar gasesc ceva potrivit, se stabilizeaza si merg pe acel tratament pe termen lung,
Trebuie insistat cu tratamentul pentru anxietate pana gasiti ceva potrivit. Unii incearca 10-20 tratamente dar gasesc ceva potrivit, se stabilizeaza si merg pe acel tratament pe termen lung,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Vomit verde
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 5Varsaturi continue, cancer pulmonar
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 6mi-e rau noaptea! greata de la stomac, senzatie de voma!
- 3Senzatii de greata
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 2de vreo 4-5 ani, cam o data la 6 luni, aveam niste stari puternice de greata si durere acuta in capu
- 5Stare de greata continua de 2 zile
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 1mancarimi si greturi
- 2Amitripilina si xanax
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 1greata si daree de 2 zile
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 3Durere cap
Mai multe informații despre: Greata iritabilitate otita ochii uscati durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: