Miringita
Buna ziua, am avut otita medie externa am facut tratament iar peste 2 saptamani cand am mers la control mi sa spus ca am miringita.Mia dat tratament cu Augumentin, cifox si bixtonim problema este ca nu pot lua antibioticul caci imi da dureri de cap cumplite
8 comentarii
1.miringita se poate trata cu antibiotic local pus în ureche picături cu ciprofloxacina
2 cauza poate fi un reflux gastroesofagian în somn. Asta infunda trompa lui Eustache. Și ținem și regim. Luam antiacide. Sa nu mai avem nas. Gat inflamat
2 cauza poate fi un reflux gastroesofagian în somn. Asta infunda trompa lui Eustache. Și ținem și regim. Luam antiacide. Sa nu mai avem nas. Gat inflamat
Buna ziua, am otita medie cu perforatie de tmpan si otomicoza, am facut tratament pt micoza si sa vindecat dar imi curge din urechea medie si zgomotul s-a intensificat, imi pun picaturi dim.Exoderil si seara Tobradex.e normal sa curga sau lucrurile se complica, am si iminutate scazuta ca mia aparut si candida orala si pe esofag folosesc glicerina boraxata cu nistatin si nistatina pastile de 5 zile dar nu vad nici o imbunatatire.
cauta un medic ORL.. la care sa mergi zilnic sau la 2 zile..sa faca aspiratii a urechii si sa puna el medicatie acolo
nu ai sanse sa o vindeci acasa
nu ai sanse sa o vindeci acasa
Buna ziua, am fost la medic la control mia zis ca e bine dar mie imi curge urechea in fiecare noapte este normal sa curga daca peforatia sa inchis?multumesc frumos.
daca perforatia este inchisa.. e bine
alt motiv de ce secreta o ureche externa.. este un sistem Limfatic intoxicat.. care incearca prin glandele ceruminoase sa arunce ceva toxine, grasimi
Exclude laptele, mezelurile, aluatul cald si dulce, sucurile.afumaturile..s.m.a
NU traumatiza piele conductuui cu betisoare
pune o vata imbibata in biter suedez sau alt alcool.. in ureche la culcare
alt motiv de ce secreta o ureche externa.. este un sistem Limfatic intoxicat.. care incearca prin glandele ceruminoase sa arunce ceva toxine, grasimi
Exclude laptele, mezelurile, aluatul cald si dulce, sucurile.afumaturile..s.m.a
NU traumatiza piele conductuui cu betisoare
pune o vata imbibata in biter suedez sau alt alcool.. in ureche la culcare
Am exclus dim alimentatie zaharul, carnea, lactatele, suntem in post si mananc vegan am sa incerc o cura cu ceaiuri pt detoxifiere.Multumesc frumos pt raspuns.
Va rog frumos, daca-mi puteti spune zgomotul din urechea afectata se va diminua in timp, iau milgama 2/zi dar oare e suficient..ar mai ajuta Sermion, Betaserc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Durere de dupa otita
- 3Otite foarte frecvente
- 4Otita Cronica - Zbor cu avionul
- 0Picături de ureche
- 0Otita-revenirea auzului
- 0Otita care afecteaza auzul
- 3Otita, secretii cu sânge.
- 8Otita copil 17 luni
- 1Otita supurata la copil de varsta 1 an si 6 luni
- 0Examen otic si cultura fungi
- 1Puncție urechi