Otita cu bacteria Pseudomonas aeruginosa
In urma cu 1 an un doctorul orl a recomandat o analiza de secretie otica, iar in urma analizei am descoperit bacteria pseudomonas aeruginosa in urechea stanga iar in analiza spune ca tulpina este sensibila la : amikacina, azteonam, cefepim, ceftazidim, ciprocloxatin, gentamicina, imipenem, meropenem, peperacilina/tazobactam, tobramicina. Nu am fost la doctor de atunci si sunt sigura ca a migrat si la celalalta ureche deoarece am folosit audispray, am mai avut de cateva ori dureri la ambele urechi, asta de obicei daca intra apa in ureche, problema este ca nu pot merge la
Doctor si as vrea sa aflu daca aceasta bacteria isi poate schimba in timp sensibilitatea ( nu am luat antibiotic intre timp ). Si daca un doctor mi-ar putea spune ce tratament sa fac, din acele antibiotice. Sau daca este recomandat sa fac si analize de sange, am citit pe internet ca aceasta poate afecta si alte organe.Starea mea generala nu este foarte buna, si banuiesc ca ace asta ar fi problema, am si anemie, dar parca in ultima perioada am din ce in ce mai multe ameteli.Problema este si ca mi-a intrat apa in urechea stanga si nu o pot scoate, momentan doar aud infundat sar sper sa nu apara si durerea, exista vreo modalitate de a trata fara sa merg la doctor sau sa scot apa.
Doctor si as vrea sa aflu daca aceasta bacteria isi poate schimba in timp sensibilitatea ( nu am luat antibiotic intre timp ). Si daca un doctor mi-ar putea spune ce tratament sa fac, din acele antibiotice. Sau daca este recomandat sa fac si analize de sange, am citit pe internet ca aceasta poate afecta si alte organe.Starea mea generala nu este foarte buna, si banuiesc ca ace asta ar fi problema, am si anemie, dar parca in ultima perioada am din ce in ce mai multe ameteli.Problema este si ca mi-a intrat apa in urechea stanga si nu o pot scoate, momentan doar aud infundat sar sper sa nu apara si durerea, exista vreo modalitate de a trata fara sa merg la doctor sau sa scot apa.
4 comentarii
Din ce ai descris..
Sunt câteva probleme separat
Care au nevoie de tratament corect separat
Nu pune toate în aceeași oala
1. Anemia. Slăbiciunea.. Vorbesc despre probleme Gastro intestinale netratate și Alimentație gresita
Asta poate duce și la reflux în somn. Cu iritație a faringelui pana sus în rinofaringe. Asta infunda trompa lui Eustache. Normal ca duce la ureche înfundata din interior și otita seroasa. Cu senzație de apa
2. Alta treaba dacă ai și pe canal secreții. Mâncărimi. Vorbim de otita externa. Care se tratează altfel
3. Vârstă. Sex. Înălțime câte kg ai??
4 ai citit pe forum ce am recomandat în otite externe. Cum se usucă urechea?
Ai citit despre Faringite provocate de reflux??
Sunt câteva probleme separat
Care au nevoie de tratament corect separat
Nu pune toate în aceeași oala
1. Anemia. Slăbiciunea.. Vorbesc despre probleme Gastro intestinale netratate și Alimentație gresita
Asta poate duce și la reflux în somn. Cu iritație a faringelui pana sus în rinofaringe. Asta infunda trompa lui Eustache. Normal ca duce la ureche înfundata din interior și otita seroasa. Cu senzație de apa
2. Alta treaba dacă ai și pe canal secreții. Mâncărimi. Vorbim de otita externa. Care se tratează altfel
3. Vârstă. Sex. Înălțime câte kg ai??
4 ai citit pe forum ce am recomandat în otite externe. Cum se usucă urechea?
Ai citit despre Faringite provocate de reflux??
Am 28 de ani, femeie, 1, 56 si 90 de kg.da am citit cateva comentarii despre otita, am sa imi cumpar Maine o apa oxigenata si am sa incerc si asa in cazul in care este un dop, astazi am incercat sa desfund cu apa calda si audispray dar nu am reusit, iar acum noaptea simt un moc discomfort cand ating zona si pare a fi putin mai calda zona, o sa imi cumpar si alcool boricat pe care am sa il combin cu rivanol, am mai patit si Alta data sa doara dar a trecut, cred ca am avut secretii, si banuiesc ca deoarece timpanul nu r perforat nu curgea nimic din ureche dar era o senzatie ca si cum aveam o sticluta cu apa acolo, nu am si nu am avut secretii in ultimele 7 luni doar mancarimi uneori si am evitat sa spal urechile cu sampon, asa cum am facut mereu pana sa fac otita, sunt singura ca pentru ambele urechii este vorba de otita externa cu bacteria pseudomonas aeurginosa, desi doar cea stanga e infundata acum. Prima data am avut o infectie ft serioasa si dureroasa la stanga acum 2 ani, dar doctorul nu mi-a facut nici o analiza, mi-a trecut dupa tratament, iar desi inca o simteam putin infundata, dansul mi-a spus sa mestec guma. Iar dupa cum am spus in subiectul postarii, dupa un an a revenit, iar celalat doctor mi-a spus sa fac si o audiograma pe care nu am facut-o insa, desi nu am am revenit la el cu analizele mi-a trecut si mi-a revenit si auzul, el atunci a spus ca e vb de o otita medie la dreapta si externa la stanga.
E cazul sa realizezi.. Ca la 90 kg. Ai intestinele Intoxicate. Ficat gras..
Asta te afectează în 2 feluri
1. Faci reflux gastro esofagian în somn. Acidul gastric urca pe faringe. Dă arsuri acolo și mâncărime în gat. Care prin n. Vag se simte și în ureche. Deci senzația de mâncărime poate fi de la reflux. Și degeaba rupi pielea urechii prin scarpinat
2. Sistemul limfatic Intoxicat elimina prin piele și cerumen acele toxine. Asta întreține bolile de piele
PS. Nu ai nici o șansă de vindecare totala pana nu faci ordine în tractul digestiv și alimentatie
Nu se traumatizeaza urechea niciodată cu săpun. Cu audisprey. E o prostie
Pielea din ureche creste fiziologic din interior spre exterior. Fix ca unghia.
Deci urechea se autocurata
E suficient un șervețel uscat de hârtie sa uscam urechea.. Și atât. Restul duce la durere
Asta te afectează în 2 feluri
1. Faci reflux gastro esofagian în somn. Acidul gastric urca pe faringe. Dă arsuri acolo și mâncărime în gat. Care prin n. Vag se simte și în ureche. Deci senzația de mâncărime poate fi de la reflux. Și degeaba rupi pielea urechii prin scarpinat
2. Sistemul limfatic Intoxicat elimina prin piele și cerumen acele toxine. Asta întreține bolile de piele
PS. Nu ai nici o șansă de vindecare totala pana nu faci ordine în tractul digestiv și alimentatie
Nu se traumatizeaza urechea niciodată cu săpun. Cu audisprey. E o prostie
Pielea din ureche creste fiziologic din interior spre exterior. Fix ca unghia.
Deci urechea se autocurata
E suficient un șervețel uscat de hârtie sa uscam urechea.. Și atât. Restul duce la durere
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Otita cronica recurenta cauzata de Pseudomonas aeruginosa
- 0Infecție a urechii
- 1Otite repetate copil 2 ani
- 3Otite foarte frecvente
- 2Otite foarte frecvente
- 4Otita Cronica - Zbor cu avionul
- 0Picături de ureche
- 13Raceli cu otite de la secretii abundente
- 4Otita externa furunculoasa
- 0Otita care afecteaza auzul
- 8Otita copil 17 luni