nas infundat si otita
buna ziua dle doctor. baietelul cel mare, in varsta de 5 ani, a fost operat anul trecut in ianuarie de polipi. se pare ca s-au refacut pentru ca au revenit racelile din cauza nasului permanent infundat si otitele, problema cea mai mare si din cauza careia ne-am si operat.
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7zgomote in urechie
- 8Raceala frecventa
- 8nas infundat mereu
- 4otita congestiva!
- 9otita medie acuta cu supuratie
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 17otomastoidita cronica bilateral
- 3nas infundat
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 3De vreo cateva zile imi "joaca" nara stanga a nasului
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 5Eficef 200 mg si alergia la penincilina
- 1nas infundat permanent
- 0curatarea corecta a nasului cu ser fiziologic
- 4aerosoli la copil
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 2Nas înfundat
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 3Buna ziua, pt Domnul Fluieru - copilul respira pe gura cand doarme
Mai multe informații despre: Otita medie nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: