nas infundat si otita
buna ziua dle doctor. baietelul cel mare, in varsta de 5 ani, a fost operat anul trecut in ianuarie de polipi. se pare ca s-au refacut pentru ca au revenit racelile din cauza nasului permanent infundat si otitele, problema cea mai mare si din cauza careia ne-am si operat.
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5copil de 5 ani a avut pana acum otita de 6 ori
- 8nas infundat mereu
- 6otita sau nu.urgent:-s
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 4nara infundata
- 13Tratament pentru otita seroasa, fara rezultat
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 3Otita medie