otite repetate, fetita un an jumatate

31-10-2008
dani 2007
Nu este medic/terapeut
dani 2007
Buna ziua,

As avea nevoie de citeva informatii in legatura cu faptul ca fetita mea in virsta de 18 luni face foarte des (o data la 2 saptamini) infectie in git si otita. Dupa ce nu am mai alaptat-o, incepind cu luna aprile 2008 fetita mea a inceput sa faca rosu in git si otita. Am fost cu ea la pediatra (am uitat sa spun ca noi locuim in italia) si mi-a dat antibiotic (augmentin) dar dupa nici 2 saptamina a facut din nou infectie si otita.Tin sa va spus ca are semne de raceala in sensul ca nu ii curge nasucul, nu tuseste, doar ca face febra deodata si foarte mare (peste 38, 5). De atunci o tinem tot asa, iar pediatra imi spune ca e normal. I-am facut analizele si mi-a zis ca nu este nici un fel de problema.

Imi poate spune cineva despe ce este vorba?
Multumesc
3 comentarii
0
31-10-2008, ora 17:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Italienii dau foarte greu antibiotice la copii.Nu lasati sa creasca febra peste 38, caci va face copilul convulsii.Duceti-va la farmacie [nu toate farmaciile dau medicamente fara reteta, incercati la mai multe ].si cumparati Eferalgan supozitoare { se spune "supposti"" pentru copii, Unasyn suspensie { sospentione ] si picaturi auriculare cu antibiotic [gocce aoricolare] toate per uso pediatrico.Sa spui ce varsta are copilul.Stiu ca majoritatea oraselor in Italia sunt formate din partea noua si partea antica.Daca locuiti in parte veche a orasului, majoritatea apartamentelor au igrasie, umezeala si mult mucegai.Daca e asa si mai locuiti si cu alte persoane, cautati un apartament mai uscat.Daca copilul are diaree nu aveti voie sa-i puneti supozitor, luati Eferalgan sirop.Numai bine!
0
31-10-2008, ora 18:41
dani 2007
Nu este medic/terapeut
dani 2007
Multumesc mult pt raspuns, casa drhouse.Am sa incerc si cu medicametele de care mi-ai zis.
0
13-11-2009, ora 21:57
metzsibiu
Nu este medic/terapeut
metzsibiu
am o fetita de 2 ani si4 luni si avem problema cu otita la urechea stinga de 2 luni ia recidivat de 4ori de nu stim ce sa mai facem si unde sa mergem saracuta si acum plinge de durere am facut tratamente si tot revine ce sfat imi dati
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: